Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
21°C

Igazságos döntetlen

2012. május 13. 10:55 // Forrás: veszpremfc.hu
A megyeszékhely focicsapata gólnélküli döntetlent játszott a Tatabánya vendéglátójaként az NB II Nyugati csoport 27. fordulójában.

Lógott az eső lába, s erős szél is fújt, amikor Oláh játékvezető sípszavára megkezdődött a mérkőzés. A Veszprém FC-ben nem léphetett pályára Thiago, de sajnos Ihász Patrik betegsége sem jött teljesen rendbe, így nélkülük voltak kénytelen felvenni a harcot a komoly nevekből álló Duna FC Tatabánya ellenében. A mieink enyhe mezőnyfölényben játszottak, de igazán komoly helyzetig sem ők, sem pedig a vendégek nem jutottak. Aztán jött a 20. perc, s Nikolin előtt volt a lehetőség, hogy megszerezze a vezetést, de elhibázta a lövését, így a 45. percig maradt a gólnélküli döntetlen.

A második játékrész elején kiegyenlített játék folyt, aztán megsérült Császár, s le is kellett cserélni, majd Garait kellett percekig ápolni. Vágó Attila kényszerű cserékhez volt kénytelen nyúlni, de a vendégek ekkor már határozottan átvették a játék irányítását. Tarczy azonban ismét biztos kézzel védett minden lövést, így maradt a 0:0 a lefújásig.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 27. forduló:
Veszprém FC– Duna FC Tatabánya 0:0
Veszprém, 250 néző. Vezette Oláh (Király, Huszár).
Veszprém FC: Tarczy – Garai, Császár (Burcsik 68.), Lang, Bosnjak – Nikolin, Hevesi-Tóth, Molnár, Leitold – Osváth (Czvetkó 77.), Bali (Finta 87.). Vezetőedző: Vágó Attila.
FC Tatabánya: Dombai – Almási, Ízing, Milanovic, Szekér – Lajtos, Kovács, Deme, Vujovic – Farkas, Weitner (Sitku 78.). Vezetőedző: Kiprich József.
Sárga lap: Hevesi-Tóth, illetve Weitner.

Edzői nyilatkozatok

Kiprich József: – Az első félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, a második játékrészben aztán három ziccerünk is volt, de nem sikerült gólt lőnünk, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Vágó Attila: – Egyetértek kollégámmal, kiegyenlített erők küzdelmét hozta a mai mérkőzés. Sajnos a hiányzóinkat nem mindig tudjuk pótolni a kispadról, ellenfelünknél pedig nem gond, ha cserélni kell, mert ugyanolyan értékű játékos léphet a pályára. Nekünk ebben a tekintetben erősítenünk kell, ha komoly terveink vannak.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks ország-világ Kl-selejtező: háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 22:30 Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban ország-világ Kl-selejtező: a Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén. 2024. július 25. 21:31 Indul a futballbajnokság Erről jut eszembe… Indul a futballbajnokság A németországi Európa-bajnokság idején minden a labdarúgásról szólt. Most a legnépszerűbb hazai sportág egy rövid időre háttérbe húzódik, és azok figyelmének fókuszába is az olimpia kerül, akik utoljára az előző ötkarikás nyári játékokon néztek vívó, kajak-kenu vagy úszóversenyt – Darcsi István jegyzete. 2024. július 23. 9:20 Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC Practical VSC Utolsó edzőmérkőzését is lejátszotta a Practical VSC A házigazda Practical VSC 1-0-ra nyert a vármegyei rivális Balatonfüred ellen az elmúlt hétvégén rendezett utolsó nyári felkészülési mérkőzésen. A felek a bajnokság első fordulójában is találkoznak majd július 28-án Füreden, pontos kezdés a napokban várható. 2024. július 22. 11:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.