Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C

Győzelemmel búcsúztak

2012. május 27. 12:32 // Forrás: veszpremfc.hu
Idénybeli utolsó hazai meccsén 1–0-ra nyert a veszprémi labdarúgócsapat a vendég bajaiak ellen. Matematikailag még dobogós is lehet a gárda.

A Veszprém FC utolsó alkalommal lépett pályára hazai közönség előtt a Baja elleni mérkőzésen. Komoly bizonyítási vágy dolgozott játékosainkban, mivel sikerrel szerettek volna búcsúzni a veszprémi közönségtől. Ennek megfelelően szinte végig uralták a játékot és nagyobbnál nagyobb helyzetek sorát dolgoztak ki, azonban sorra el is hibázták azokat.

A második félidő közepén aztán megtört a jég és az eltiltását letöltő Thiago góljával megszerezték a vezetést a bakonyiak, ami aztán végül a győzelmet is jelentette. A VFC győzelmével beérte a Videotontól vereséget szenvedő Ajkát, s remek szereplésüket jelzi, hogy matematikailag akár a dobogón is végezhetnek a bajnokság utolsó fordulóját követően. A nyári szünet előtti utolsó meccset Gyirmóton játssza a Vágó-csapat június 2-án (szombaton).

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 29. forduló:
Veszprém FC–Baja LSE 1–0 (0–0)
Veszprém, 200 néző. Vezette: Berényi T. (Kepe A., Kulman T.)
Veszprém: Tarczy – Garai (Leitold, 61.), Császár, Pálfi, Bosnjak – Ihász, Hevesi-Tóth, Molnár Z. – Osváth (Vinicius, 80.), Thiago, Bali (Czvetkó, 79.). Megbízott edző: Jugovits Lajos.
Baja: Csoknyai – Szauter, Lógó (Kőbányai, a szünetben), Forgács, Villám – Bakos, Domonyi (Balázs, 62.), Csovics, Berdó (Nagy T., 77.) – Kormos, Szőllősi. Vezetőedző: Bognár György.
Gólszerző: Thiago (11-esből, 1–0) a 77. percben.

– Hiányzóink ellenére sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, de csupán egyet tudtunk értékesíteni. Jó ellenfelet győztünk le, nagyon örülök, hogy szépre sikeredett a hazai búcsúnk. Most fáj igazán a Budaörs és a BKV elleni, idegenbeli vereségünk, mivel ha azokon legalább két pontot szerzünk, akkor most a harmadik helyen állnánk – nyilatkozta Vágó Attila a veszpremfc.hu oldalon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.