Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Rejtélyes haláleset Zircen / – van-e összefüggés a verekedés és a haláleset között? –

2008. szeptember 17. 15:12
Rejtélyes haláleset miatt folytat nyomozást a rendőrség. Barátai, ismerősei, főnökei hiába keresték telefonon, lakásán, munkahelyén V. R.-t, nem találták. Ezután fordultak a hatósághoz. A feltört lakásban azonban már csak az elhunytat találták.

Az eset még az elmúlt hét végére, péntek estére tehető, ám szálai csak mára kezdtek kibontakozni. Az egyik zirci kocsma előtt egy kisebb társaság beszélgetett, amikor egy autó kanyarodott eléjük. A benn ülő öt utas közül az egyik kiszállt, s szó nélkül ütlegelni kezdte a társaságból a helybéli 27 éves V. R.-t. Ekkor azonban a beszélgetők hirtelen szétszéledtek, s magára hagyták a büntetlen előéletű, 34 esztendős veszprémi N. H.-val a sértettet.

A bántalmazott ezután hazatért, s mint azt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, dr. Váradi Piroskától megtudtuk, hétfőn találták meg halva.

A rendőrség ezt követően nagy erőkkel, összehangolt nyomozásba fogott, s rövid időn belül meg is találta a tettest, aki nem tagadta a történteket. A fiatalembert őrizetbe vették, kihallgatták, majd szerda délután el is engedték. Halált okozó testi sértés miatt folyik ellene a vizsgálat. Arra keresik tehát a választ a rendőrök, vajon van-e összefüggés az ütlegelés és a haláleset között.

Zatkalik András
további cikkek
Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Ünnepélyes keretek között adták át a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt, melyet immár második alkalommal szerzett meg a Pannon Egyetem. tegnap 13:15 A zöldhulladék nem szemét, hanem érték A zöldhulladék nem szemét, hanem érték Veszprémben nem csupán a kertes házban élők komposztálhatnak, hiszen a Mester utcában valamint a Csikász Imre utcában már rendelkezésre állnak azok a komposztálók, amelyekbe a környéken lakók is elhelyezhetik zöldhulladékaikat. tegnap 15:57 A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek árvíz A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban, illetve a Budapest alatti Duna-szakaszon ad védekezési feladatokat a vízügy számára az árvíz - jelentette ki a Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. tegnap 9:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.