Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Vörös segély Erdélybe – lebukott az MSZP / Milyen kampányra készülnek a szocialisták?

2008. szeptember 19. 18:10
Tudni szeretnénk, mire készülhetünk a szocialisták részéről Veszprém megyében. Újabb démonizálásra, gyűlöletkeltésre készülnek ellenfeleink, vagy kulturált politikai eszközökhöz nyúlnak? – tette fel a kérdést sajtótájékoztatóján Talabér Márta, fideszes választókerületi elnök, a Veszprém megyei közgyűlés alelnöke.

Az alelnök beszámolt arról, hogy a közelmúltban két szocialista politikus (Nyakó István és Ujhelyi István – szerk.) Nagyváradon fiatal RMDSZ tagok előtt arról beszéltek, milyen kampánytechnikákat alkalmaznak majd a választások előtt. Nyakó István például úgy fogalmazott, minden szavazat számít, csak az számít, ne derüljön ki, hogy szereztük. Talabér Márta szerint  Ujhelyi és Nyakó ezzel lebuktatták az MSZP-t, hogy az ismét tisztességtelen eszközökhöz készül folyamodni. Szalay András levélügyét megelőzően ez a politikai magatartás itt Veszprém megyében nem volt megszokott, és nem is szeretnénk, hogy az legyen – mondta Talabér Márta. Majd emlékeztetett, hogy 2002-ben Kövér László szavait kiforgatva tudtak nyerni a szocialisták, majd 2006-ban az is kiderült, hogy kampányukat tudatosan hazudták végig.

 
Az ügyben egyébként szintén a mai napon, Budapesten Cser-Palkovics András is sajtótájékoztatót tartott. A Fidesz helyettes-szóvivője kijelentette, hogy ha Gyurcsány Ferenc nem tesz semmit ebben az ügyben, akkor az MSZP elnöke elismeri, hogy a szocialisták ezt a technikát alkalmazzák. Abban az esetben viszont, ha nem ez az MSZP technikája, akkor el kell távolítani a pártból ezt a két politikust.

Füssy Angéla
további cikkek
Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Ünnepélyes keretek között adták át a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt, melyet immár második alkalommal szerzett meg a Pannon Egyetem. tegnap 13:15 A zöldhulladék nem szemét, hanem érték A zöldhulladék nem szemét, hanem érték Veszprémben nem csupán a kertes házban élők komposztálhatnak, hiszen a Mester utcában valamint a Csikász Imre utcában már rendelkezésre állnak azok a komposztálók, amelyekbe a környéken lakók is elhelyezhetik zöldhulladékaikat. tegnap 15:57 A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek árvíz A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban, illetve a Budapest alatti Duna-szakaszon ad védekezési feladatokat a vízügy számára az árvíz - jelentette ki a Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. tegnap 9:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.