Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C

Kiütötték a VFC-t

2012. július 2. 18:29 // Forrás: veszpremfc.hu
Vágó Attila legénysége felkészülési meccsen 9–1-re kikapott az Európa Liga selejtezőre készülő Budapest Honvéd vendégeként.

A veszpremfc.hu beszámolója szerint nagyon nagy hőség fogadta a csapatokat a Bozsik Stadionban, ahol a Honvéd vezetői gyorsan meg is köszönték, hogy kérésükre a bakonyiak elvállalták a mérkőzést, hiszen a mieink csupán most kezdték a felkészülést, míg a hazaiaknak tulajdonképpen már csúcsformában kellett lennie.

Vágó Attila a találkozó előtt elmondta, hogy arra kíváncsi, az új játékosok milyen teljesítményt nyújtanak. Frissességre egyáltalán nem számított, ugyanis nálunk a fizikai felkészítés első napjai folynak.

Kiegyenlített játékkal kezdődött a mérkőzés, a veszprémiek a félidő közepéig teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a piros-feketéknek. Aztán jött Délczeg és két kiugrást követően már kettővel vezettek a vendéglátók. Persze mindeközben a vendégek sem tétlenkedtek, előbb Leitold lőtt közvetlen közelről kapufát, majd Homma hagyott ki óriási helyzetet. Ahogy az lenni szokott, a Honvéd ismét betalált, de a lefújás előtt büntetőből Thiago még szépíteni tudott.

A folytatásban Vágó Attila négyet cserélt, bejött Renan Vinicius, Joaz Junior, Daniel Gomes és Mosberger Mihály, akik Császár, Szabó, Leitold és Homma helyére álltak be. Ez a váltás nagyon meglátszott a csapaton, hiszen a 49. percben Lovric, az 56. percben ismét Délczeg, az 58. percben Hídi, majd a 64. percben Diaby talált be a kapunkba, s máris 7:1-es vezetésnek örülhettek a hazaiak. Később az újabb cserékkel hiába javult a mienk játéka, a találkozó 74. és 90. percében Nagy Krisztián duplázott, beállítva a 9:1-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés:
Budapest Honvéd–Veszprém FC 9–1 (3–1)
Bozsik Stadion, 200 néző. Vezette: Berényi (Vámos, Szalai).
Budapest Honvéd: Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Debreczeni, Vidovic – Marshal, Ivancsics, Hídi – Tchami, Vernes – Délczeg.
Veszprém FC: Tarczy – Nikolin, Császár, Eugene, Bosnjak – Szabó, Vágó, Leitold, Thiago – Bali, Homma.
Gól: Délczeg (3), Nagy K. (2), Lovric, Hidi, Vernes, Diaby illetve Thiago.

A VFC legközelebb szerdán (18:00) játszik edzőmérkőzést. Vágó Attila tanítványai a Ferencváros vendégei lesznek az Üllői úti stadionban.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.