Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C

Ez igen! FTC–Veszprém 1–2

2012. július 4. 22:11 // Forrás: veszpremfc.hu
A másodosztályú rajtra készülő Veszprém FC felkészülési meccsen 2–1-re legyőzte a legerősebb összeállításában játszó NB I-es Ferencvárost. Videóval!

A Budapest Honvéd elleni 9–1-es vereséget követően második edzőmérkőzésén nagyon jól, okosan és taktikusan játszva, Hevesi-Tóth és Homma góljaival 2–1-es győzelmet aratott a Veszprém a Gyömbér révén egy gólra képes Ferencváros ellen. Közel negyven fokos hőségben kellett pályára lépniük a csapatoknak, de ez sem jelentett ma akadályt. Sőt az sem, hogy a második félidő elején a vendéglátók teljes csapatot cseréltek, míg a mieink csak öt alkalommal váltották a pályán lévőket.


Fotó: nb1.hu

A veszpremfc.hu beszámolója szerint bár a Fradi a legerősebb összeállításában kezdte a játékot, a bakonyiak mégis teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a zöld-fehéreknek, akik a 37. percben Hevesi-Tóth nagyszerű találatával meg is szerezték a vezetést. A szünetig nem is változott az eredmény, azonban a második félidő elején, a 49. percben egy bal oldali beívelést követően a volt pápai Gyömbér talált Tarczy kapujába.

Nem sokkal később a Fradi teljes csapatot cserélt, többek között pályára lépett a Viditől igazolt Máté, Fülöp Noel, Józsi György, Nyilasi és Beliczky is. A mieinknél sérülés miatt Vágó helyett a Németországból érkezett Feik Róbert játszott már a 25. perctől, majd később Szabó Zsolt helyett Mosberger, Leitold helyett Ihász, Hevesi-Tóth helyett Burcsik, Nikolin helyett pedig Hanák folytatta a játékot. A második félidőben is voltak lehetőségei a VFC-nek, előbb az 57. percben Homma szerzett ismét vezetést, majd Eugene a saját tizenhatosáról indulva kicselezte szinte a teljes Fradit, így tett a kapussal is, de az utolsó pillanatban felpattant előtte a labda, így nem tudott a hálóba lőni. Pár perccel később Homma hagyta ki a szinte kihagyhatatlant, így maradt a 2–1-es veszprémi siker.


A videó forrása: fradi.hu

Ki kell emelni Tarczy Pál teljesítményét, aki főleg a második játékrészben mutatott be bravúrokat, de végig magabiztosan őrizte a vendég kaput. Igaz, minden veszprémi játékos megérdemli a dicséretet a mai napon.

Felkészülési labdarúgó mérkőzés:
Ferencváros–Veszprém FC 1–2 (0–1)
Albert Stadion, 500 néző. Vezette: Farkas (Nyerges, Baghy).
FTC: Ranilovic (Kunsági) – Jovanovic, Klein, Otten, Sváb – Hakola, Cukic, Gyömbér – Somalia, Böde, Pölöskey.
FTC, 60. perctől: Kunsági – Pölöskei II., Grúz, Batik, Fülöp – Gárdos, Nyilasi, Józsi, Orosz – Beliczky, Máté Vezetőedző: Détári Lajos.
Veszprém: Tarczy – Nikolin (Hanák A.), Császár, Fomumbod, Bosnjak – Szabó Zs. (Mosberger), Hevesi-Tóth (Burcsik), Vágó L. (Feik), Leitold (Ihász) – Thiago, Honma. Vezetőedző: Vágó Attila.
Gólszerzők: Gyömbér (49.), ill. Hevesi-Tóth (37.), Honma (57.)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.