Veszprém történelmi belvárosában található a kellemes, szolid étterem. A nyári szezon alkalmával megnyílik a teraszos kerthelység, ahol a vendégek megkóstolhatják a hely különlegességeit, a házi málna- és bodzaszörpöt, valamint a limonádét.
A nyár sláger termékei inkább a saláták, hiszen a nehéz ételek kicsit nehezebben csúsznak a nagy melegben. Aki viszont mégis vágyik a húsból készült finomságokra, az a nemzetközi konyha fogásai mellett a hagyományos magyar ételekből is válogathat. Különösen népszerű idén a mangalica, az oldalas és a kacsamell.
A háttérben szóló zenét a Rosé, Rizling & Jazz Napokon is fellépő felsőörsi zenei tehetségtábor tanulói szolgáltatják.
Andok Endre, az üzletvezető úgy veszi észre, hogy a vendégek között egyre több a fiatal, ami azt mutatja, hogy a jazzre már nem csak az idősebb a korosztály vevő.
– Az Oliva azoknak való, akik egy estére maguk mögött hagynák a hétköznapok gondjait, akik szeretnének egy békés vacsorát eltölteni egy kellemes helyen, miközben a háttérben lágy jazz szól – emelte ki az üzlet vezetője.