Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C

VFC: aláírt a japán légiós

2012. július 10. 18:48 // Forrás: veszpremfc.hu
Homma Kazuo a mai napon aláírta a Veszprém FC által felkínált, egy évre szóló szerződését, ennek értelmében a következő bajnokságban a mieinket fogja erősíteni.


Honma aláírt (fotó: veszpremfc.hu)

A Vágó Attila vezetőedző, valamint Garai Péter és Cseresznyés Péter tulajdonosok kifejezett kérésére Japánból ismét Magyarországra utazó játékos pályára lépett a Budapest Honvéd és a Ferencváros elleni edzőmérkőzéseken, sőt az utóbbin győztes gólt szerzett. Az elmúlt pár nap tapasztalatai alapján gyorsan beilleszkedett, s jól érzi magát Veszprémben.

A Siófok következik

Az edzőmérkőzések sorában holnap az NB I-es FGSZ Siófok elleni találkozó következik, amely este 18:00 órakor kezdődik a Balaton partján. A hazaiak a Győri ETO-val megkötött megállapodás alapján győri játékosokkal erősödtek, de soraikban tudhatják már többek között Bajner Bálintot is. A sárga-kékek eddig három felkészülési mérkőzést játszottak, a HNK Cibalia, az NK Zagreb és az FC Zlate Moravce ellen is vereséget szenvedtek. A mieink mérlege egy vereség, egy győzelem, tehát mindkét csapat javítani szeretne az eredményességén. A VFC már kora délután elindul a Balaton-parti stadionba, ahol piros-kék szerelésben lép majd pályára.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.