Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Pápát is legyőzte a VFC

2012. július 12. 22:18 // Forrás: veszpremfc.hu
A megyeszékhely focicsapata nyolc nap alatt a harmadik NB I-es ellenfelét múlta felül felkészülési mérkőzésén.

Csütörtök délután lejátszotta első hazai felkészülési mérkőzését a VFC, amelyen az első osztályú Lombard FC Pápát látta vendégül. A veszpremfc. hu tudósítása szerint remek idő fogadta a mintegy 150 kilátogató nézőt az Egyetemi Stadionban.

Jól kezdték a mérkőzést a hazaiak, korán magukhoz ragadták az irányítást, aminek hamar meglett az eredménye: a 12. percben egy jobb oldali elfutást követően a legjobb ütemben Kiss Szabolcs érkezett a beadásra, aki a hálóba helyezett és megszerezte a Veszprém FC találatát. Az előnyt aztán a 20. percben sikerült megduplázni. Ekkor Leitold vezette fel a labdát, majd felpasszolta Szabó Zsoltnak, aki gyönyörűen lefordult a védőjéről, majd nagy erővel kilőtte a hosszú felső sarkot (2-0). A 35. percben szépített a vendég együttes: szép támadás végén, végletekig kijátszott akció befejezéseként Simon lőtt az üres kapuba (2-1).

A második játékrészben szinte teljesen új csapat lépett pályára nálunk, mindenkinek bizonyítási lehetőséget szeretett volna adni Vágó Attila vezetőedző. Egyenlő erők küzdelmét hozta a második játékrész, habár többször forogtak veszélyben a kapuk, az eredmény már nem változott. Ebben a korábbiakhoz hasonlóan Tarczynak nagy szerepe volt, így maradt a 2-1.

A VFC nyolc nap alatt három NB I-es csapatot győzött le (FTC, Siófok, Pápa), mindegyikőjüket 2-1 arányban.

Felkészülési labdarúgó mérkőzés:
Veszprém FC–Lombard FC Pápa 2-1 (2-1)
Veszprém: I. félidő: Tarczy – Nikolin, Makrai, Hevesi – Tóth, Bosnjak – Molnár T., Molnár Z., Leitold, Kiss Sz. – Szabó Zs., Thiago.
II. félidő: Tarczy – Garai, Molnár Z., Hevesi-Tóth (Makrai), Szöllöskei – Hajnal, Ihász, Nyitrai, Burcsik – Hanák, Osváth.
Lombard FC Pápa: Nacsa – Enyingi, Balogh, Fellai, Présinger – Dóczi, Király, Mauro Lucas, Arsic – Simon, Nagy.
Gólszerzők: Kiss Sz., Szabó Zs., illetve: Simon.

vehir.hu
további cikkek
Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. tegnap 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.