Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
13°C

50 éves a Kinizsi Bank / Újabb fióknyitás, szervezeti átalakítás

2008. szeptember 28. 23:07
A Nagyvázsonyban alapított pénzintézet idén ünnepli 50. évfordulóját, bankként pedig kereken egy éve állnak ügyfeleik rendelkezésére. Az új szintre lépést a pénzügyi szférában elsőként tette meg a Kinizsi Takarékszövetkezet, dinamikus fejlődésükkel hamar a régió meghatározó bankájává nőtték ki magukat. Az első nagyvázsonyi fiók után sorra nyitották újabb és újabb fiókjaikat. Ma csak Veszprém megyében van 14, Pest megyében 2, legutóbb pedig Székesfehérváron is nyitottak egyet. A pénzintézet mérlegösszege kis híján eléri a 30 milliárd forintot, betétállományuk 24,3 milliárd forint, mely további 14 milliárdos hitelállománnyal párosul.

A Kinizsi Bankban az elmúlt években komoly hangsúlyt fektettek a virtuális pénzmozgásra, illetve a virtuális megközelíthetőségre. Ennek eredménye, hogy már minden második ügyfél rendelkezik netbank szerződéssel, ami annyit jelent, hogy ők az interneten keresztül könnyen és kényelmesen, akár otthonról is intézhetik pénzügyeiket. A legutóbb nyitott fiók határozottan jól teljesít, ezért további bővítést terveznek. Hamarosan Komárom-Esztergom megyében készülnek nyitni egy újabb fiókot.

 

Lakatos Antal elnök vezérigazgató elmondta, hogy a bank szervezeti struktúráját is átalakították a hatékonyság érdekében. A cél az volt, hogy külön válasszák a menedzsmentet és a tulajdonosi kört, vagyis a stratégiai vezetést és a napi ügyeket. Ennek értelmében szeptember 15-tel vezérigazgatónak nevezték ki a Kinizsi Bank élére Pető Mónikát, aki 10 éve dolgozik már a pénzintézetnél, 5 éve, mint ügyvezető igazgató, a bankká alakulás óta pedig mint vezérigazgató-helyettes. Feladata a továbbiakban a Bank teljes körű napi operatív, szakmai vezetése és a fiókhálózat irányítása. Pető Mónika helyettese Vékony István lett.

 

A Kinizsi Bank új stratégiája kifejezi, hogy az átalakulás minden téren befejeződött, pénzintézetünk életében egy szakasz lezárult és elkezdődött egy új korszak, melyet úgy is nevezhetnénk: Pénzügyek új dimenzióban – mondta Lakatos Antal, aki elnökként továbbiakban is a stratégiai lépéseket és a fejlesztéseket koordinálja.

 

 

 

Füssy Angéla
további cikkek
Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Újra Családbarát Munkahely tanúsítványt érdemelt ki a Pannon Egyetem Ünnepélyes keretek között adták át a Családbarát Munkahely védjegy tanúsítványt, melyet immár második alkalommal szerzett meg a Pannon Egyetem. tegnap 13:15 A zöldhulladék nem szemét, hanem érték A zöldhulladék nem szemét, hanem érték Veszprémben nem csupán a kertes házban élők komposztálhatnak, hiszen a Mester utcában valamint a Csikász Imre utcában már rendelkezésre állnak azok a komposztálók, amelyekbe a környéken lakók is elhelyezhetik zöldhulladékaikat. tegnap 15:57 A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek árvíz A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban és Budapest alatt is védekeznek A Lajtán, a Szigetközben, a Dunakanyarban, illetve a Budapest alatti Duna-szakaszon ad védekezési feladatokat a vízügy számára az árvíz - jelentette ki a Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. tegnap 9:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.