Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felkészülés: Haldás-siker a VFC ellen

2012. július 26. 17:32 // Forrás: veszpremfc.hu
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Veszprém FC kétszer ötvenöt perces meccset vívott a Haladás II együttesével.

Szerda délután játszotta a felkészülési időszak kilencedik mérkőzését a Veszprém FC, az ellenfél a Haladás II gárdája volt. A veszpremfc.hu tudósítása szerint Vágó Attila minden játékos számára játéklehetőséget kívánt biztosítani ezen a napon, így csupán Molnár Zoltán és Makrai László lépett pályára mindkét félidőben. Hevesi-Tóthot, mivel az első bajnoki fordulóban a Gyirmóton elszenvedett kiállítása miatt nem léphet pályára, a második csapatban szerepeltette a vezetőedző. Nyitrai sérülés miatt, Tarczy pedig azért nem játszott, mert a szakmai stáb kíváncsi volt a fiatal kapusok teljesítményére.

Thiagot sem láthatták a nézők, az ő esete speciális, ugyanis mindenki meglepetésére engedély nélkül távolmaradt a héten megtartott edzésekről, vele kapcsolatban a klub vezetése a további fejleményektől függően hétfőn ad ki hivatalos állásfoglalást.


Fotó: veszpremfc.hu

A mérkőzésen a csapatok kétszer ötvenöt percet játszottak a klubok előzetes megállapodása szerint. Az első játékrészben egy előrevágott labda után jobb oldalról érkezett lapos beadás a kapunk elé és a szombathelyi játékos Kádár mellett pörgetett a kapu sarkába (0–1). Tíz perccel később egy szögletet Nikolin ívelt be, amit Vágó magasra felugorva fejelt a jobb sarokba (1–1). A lefújás előtt Bosnjak akart felszabadítani, de a labda a visszafutó Eugene testéről a hálóba pattant. (1–2).

A második félidőben inkább mezőnyjáték folyt, keveset forogtak veszélyben a kapuk, az ekkor már többnyire fiatalok alkotta csapatok nem tudtak gólt szerezni. Jó célt szolgált a mérkőzés, a szakmai stáb képet kapott a csapat jelenlegi állapotáról. Az utóbbi napokban elvégzett rengeteg munka meglátszott a játékosokon, kiütközött rajtuk az ilyenkor megszokott fáradtság.

Felkészülési mérkőzés:
Veszprém FC–Haladás II. 1:2 (1:2)
Veszprém: I. félidő: Kádár – Molnár Z., Eugene, Császár, Bosnjak – Molnár T., Makrai, Vágó, Nikolin – Homma, Szabó.
II. félidő: Varga Szabolcs – Szöllőskei, Makrai, Kádár T.,Leitold - Mosberger, Molnár Z.,Hevesi-Tóth, Burcsik – Osváth, Hanák.

A VFC legközelebb szombaton (09:00) a Pápa II. ellen lép pályára az Egyetemi Stadionban.

vehir.hu
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.