Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Futsal: hivatalosan is az élvonalban!

2012. augusztus 3. 10:56 // Forrás: Rajki Tamás
Az NB I-es bemutatkozásra készülő 1. Futsal Club Veszprém az első hazai edzőmérkőzésén legyőzte a szintén első osztályú Haladás együttesét.

A kemény heti edzésprogram után a Haladás elleni edzőmérkőzéssel zárult a munka. A fiúkon látszottak a fáradtság jelei, de becsülettel tették a dolgukat. Ebből kifolyólag változatos és élvezetes mérkőzést láthattak a kilátogató nézők. A Hali vezetett a találkozón (3x25 perc) végig, de a végén Tar találatával ismét győztesen hagyta el a pályát csapatunk.


archív fotó

– Természetesen az eredmény nem mérvadó, de önbizalom növelő értéke van. A csapatban pályára léptek fiataljaink is, akik nagyon jó benyomást tettek a szakmai stábra, így reményeink szerint ők is hasznos tagjai lesznek az FCV-nek – nyilatkozta Rajki Tamás ügyvezető.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénteken hivatalosan is elfogadta a csapat nevezését az NB I-re, így elgördült minden akadály, az augusztus 24-én vagy 27-én kezdődő bajnokságban való indulás elől.

A csapat folytatja felkészülését, az érdeklődők augusztus 9-én (csütörtökön) 20.00 órától Székesfehérvár ellen láthatják ismét a fiúkat játszani a Március 15. úti Sportcsarnokban.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.