Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Vízpermettel hűtik a nézőteret

2012. augusztus 5. 16:07 // Forrás: MTI
Porlasztott vízpermettel hűtik a levegőt a Sziget fesztivál nagyszínpada előtti nézőtér felett - közölte Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke vasárnap az MTI-vel.

A Sziget szervezői - eddig még itthon nem látott módon - akár 5-10 fokkal is kellemesebb klímát teremtenek a nagyszínpad előtti nézőtéren, ahol mintegy 4000 négyzetméteren porlasztott vízpára hűti majd a levegőt a vasárnap kezdődő fesztiválon.

Ugyanígy a bejáratnál a sorban állókat is hűtött tér fogadja majd. A Szigeten a várható nagy meleg miatt több helyen vízpermet-kapukat állítanak fel, az utakat folyamatosan locsolják, az egészségügyi szolgálat pedig éberen figyel és munkatársai folyamatosan vizet is osztanak.

Mindemellett a szervezők felhívják a figyelmet, hogy a forró napokon fejfedőről és folyadékbevitelről mindenki gondoskodjon.

A 5. magyar dal napjával a mínusz kettedik napon, vasárnap megkezdődik a 20. Sziget fesztivál az óbudai Hajógyári-szigeten. A nagyszínpadon 12 órától 23 óráig közel 80 zenekar és előadó mintegy 150 dala, a jelen és az elmúlt pár évtized pop-rock daltermésének legismertebb szerzeményei hangzanak el - áll a közleményben.

vehir.hu
további cikkek
Rekordérdeklődés mellett zajlott az V. Szakmaszombat Veszprémi Szakképzési Centrum Rekordérdeklődés mellett zajlott az V. Szakmaszombat A Veszprémi Szakképzési Centrum (VSZC) által szervezett V. Szakmaszombat idén is hatalmas sikert aratott, hiszen a szeptember 28-án megrendezett eseményen több mint 1500 látogató fordult meg. A pályaválasztási nyílt napnak immár hagyományosan a Veszprémi SZC Jendrassik–Venesz Technikum adott otthont, ahol a térség hét szakképző intézménye mutatta be teljes képzési palettáját. ma 13:28 Egy korszak lezárult, a közös munkáért pedig köszönet jár Navracsics Tibor Egy korszak lezárult, a közös munkáért pedig köszönet jár Június 9. után kiderült, hogy idén októbertől több polgármester már nem folytatja a közösségért végzett munkáját. Valamelyik településvezető maga döntött úgy, hogy nem indul újra a tisztségért, mások az önkormányzati választás demokratikus versenyében maradtak alul. A tapolcai régióban most ezek a polgármesterek gyűltek össze utoljára együtt, akiket a térség országgyűlési képviselője, Navracsics Tibor köszöntött. ma 16:31 Vörös árnyalatot kapott a borszalon kultúra Vörös árnyalatot kapott a borszalon A koncepció ugyanaz volt, mint májusban, mégis sok részletében más volt a szeptemberi Veszprémi borszalon, mint az említett tavaszi debütálása a helyi kulturális és gasztrorendezvények között. Péntek este a Várban az MTA-VEAB borospincéjében és udvarán a kora őszi alkonyattól egészen sötétedésig zajlottak a kóstolások és kötetlen beszélgetések. ma 9:00 Emléktornát szerveztek Palotai Nándor tiszteletére sport Emléktornát szerveztek Palotai Nándor tiszteletére Palotai Nándor, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóság versenybizottságának egykori elnöke tiszteletére rendeztek péntek délelőtt emléktornát a VFC USE pályáján, ahol tíz középiskolai csapat mérkőzött meg egymással. tegnap 16:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.