Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

MK: büntetőkkel lépett tovább a VFC

2012. augusztus 12. 17:59 // Forrás: veszpremfc.hu
A Veszprém FC férfi labdarúgócsapata szombaton a szintén másodosztályú Kozármisleny vendégeként jutott tovább a Magyar Kupában a legjobb 64 közé.

Nagyszerű sikert ért el a VFC a Magyar Kupa szombati mérkőzésén, hiszen idegenben jutott tovább a szintén NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny ellenében. Nem mindennapi izgalmakat követően, csupán a tizenegyesek döntöttek, s ebben 6:5 arányban a mieink bizonyultak jobbnak vendéglátóiknál.

Labdarúgó Magyar Kupa:
Kozármisleny–Veszprém FC 0:0, tizenegyesekkel 5:6
Veszprém FC: Tarczy – Nagy Ádám, Császár, Makrai, Leitold - Molnár Tibor, Molnár Zoltán, Hevesi-Tóth, Vágó – Homma, Szabó.

Bár mindkét csapat törekedett a gólszerzésre, de sem a rendes játékidőben, sem pedig a 2x15 perces hosszabbításban nem esett találat, így a mindent eldöntő tizenegyes párbajra került sor.
A rendes játékidőben egyszer cserélt a Veszprém, a szünetben Molnár Tibor helyett Nikolin lépett pályára, majd a 78. percben Homma megsérült és nem tudta folytatni a játékot, így helyére Vágó Attila Osváthot küldte be a játéktérre. A hosszabbítás 15. percében ismét frissített vezetőedzőnk, Vágó helyett Mosberger folytatta, s ez később döntőnek is bizonyult.

Az első büntetőt a hazaiak lőtték, s nem hibáztak, de Szabó Zsolt is belőtte, így 1:1. A küövetkező körben sem hibáztak a játékosok, nálunk Osváth volt eredményes, 2:2. A harmadik körben a Kozármisleny játékosa kapufát lőtt, míg Makrai bevágta, így már nálunk volt az előny 2:3. A következő páros ismét hibátlanul lőtt, nálunk Nikolin nem hibázott, 3:4. A hazaiak ismét belőtték, a bakonyiaknál azonban Hevesi-Tóth főlé lőtte a labdát, így ismét egál volt az eredmény, 4:4. Az ötödik körben a mislenyi játékos és Császár is eredményes volt, 5:5. Ezután Tarczy bravúrral védte a hazai büntetőt, majd Mosberger végleg eldöntötte a csatát, továbbjuttatva ezzel a Veszprém FC-t a Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.