Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Társadalmi egyeztetés segíti a pályázatok kialakítását

2008. október 2. 15:16
Ma már megszokott dolog, hogy ha valamilyen fejlesztést szeretnénk végezni, a szükséges anyagi forrásokat pályázatokból segíthetjük. Ezek a pályázatok Európai Uniós és hazai pénzeszközöket használnak. Azt, hogy egy bizonyos időszakban milyen témákra mennyit lehet pályázni, az állam társadalmi egyeztetések után határozza meg.
Bánóné Kerékgyártó Krisztina a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség veszprémi kistérségi koordinátora tartott tájékoztatást a Közép-dunántúli Területfejlesztési Operatív Program 2009-2010 évre tervezett pályázati rendszeréről. A Közép-dunántúli régióban legalább négy milliárd forintot jelentő lehetőség több városnak és még több falunak jelenthet kis előre lépést. A társadalmi egyeztetések azt segítik, hogy a pályázati célok minél pontosabban legyenek megfogalmazva, egyre jobban igazítva a mai hazai viszonyokhoz.

Bánóné Kerékgyártó Krisztina kistérségi koordinátor minden hét csütörtökén 8-12 óráig a Veszprémi Többcélú Kistérségi Társulás Vörösmarty u. 4. szám alatti irodájában fogadóórán várja a Veszprémi mindazokat, akiknek kérdése vagy véleménye van az operatív programról. Akit érdekel az operatív program tervezete, a www.kdrfu.hu honlapon megtalálja és az észrevételét a krisztina.banone@umpont.hu e-mail címre elküldheti.

Várhatóan október végén újabb fórum lesz a Regionális Operatív Program (ROP) Akció Tervvel (AT) kapcsolatban. Pontosabb információ a fent leírt honlapon jelenik majd meg.

(Molnár László)




vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.