Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C
2024. május 17. Paszkál
Veszprém
19°C

Hazai pályán is bemutatkozik a VFC

2012. augusztus 22. 16:44 // Forrás: Horváth Győző
Az NB II Nyugati csoport őszi idényének első hazai meccsét a Győr ETO FC II vendéglátójaként játssza a veszprémi férfi labdarúgócsapat szombaton (17:30) az Egyetemi Stadionban.

A Veszprém FC az első fordulóban taktikus játékkal szerezte meg a három pontot (1:4) a Paks FC II. vendégeként, annak ellenére, hogy Thiago a felkészülés során elhagyta a csapatot, Homma, Eugene és Tarczy pedig sérülés miatt nem léphetett pályára. Hevesi-Tóth még az elmúlt bajnokság utolsó fordulójában Gyirmóton a kiállítás sorsára jutott, így ő is a nézőtérről figyelte társai játékát. A

Az újonnan igazoltak közül Vágó Levente, Molnár Tibor, Makrai László, Mosberger Mihály, Nyitrai Ádám és Nagy Ádám is lehetőséget kapott Vágó Attila vezetőedzőtől.

A bakonyiak jelenleg a tabella harmadik helyén állnak, ellenfelük pedig a hetedik pozícióból várja az összecsapást. A két csapat legutóbbi veszprémi mérkőzésen 4:0-ás hazai siker született, és tavasszal a Veszprém FC idegenben diadalmaskodott 1:0 arányban.

A kisalföldiek az első fordulóban az NB I-ből kiesett Zalaegerszeg gárdáját fogadták, s értek el 2:2-es döntetlent.

A találkozó játékvezetője Oláh Gábor lesz, az asszisztensek Kóbor Péter és Király Krisztián, az ellenőri feladatokat pedig Szabó János látja el. Oláh Gábor legutóbb a Tatabánya elleni hazai mérkőzésünket vezette, ahol gólnélküli döntetlenre végeztek a csapatok.

Jegy- és bérletinformáció

A Veszprém FC hazai találkozóira szóló szezonbérletek (15 mérkőzés) 2012. augusztus 22-től vásárolhatók meg a Wartha Vince u. 3. szám alatti klubirodában, valamint a mérkőzések előtt a jegypénztárban 7.000.- Ft-os áron.

A belépőjegyek egységesen 700.- Ft-ba kerülnek, a hölgyek és a 14 alatti gyermekek térítésmentesen látogathatják a mérkőzéseket.

Ness NB II Nyugati csoport 2. forduló
Augusztus 25. (szombat) 17:30
Veszprém FC–Győri ETO FC II
Veszprém, Egyetemi Stadion

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.