Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
15°C

Foci: hatgólos döntetlen Veszprémben

2012. augusztus 25. 20:42 // Forrás: Nemzeti Sport Online
Idénybeli első hazai meccsén 3:3-as döntetlent ér el a Veszprém FC a Győr második csapata ellen az NB II Nyugati csoportban.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 2. forduló:
Veszprém FC–Győri ETO FC II. 3–3 (2–1)
Veszprém, 400 néző. Vezette: Oláh G. (Kóbor P., Király K.)
Veszprém: Kádár – Nagy Á., Császár, Makrai, Bosnjak – Nikolin (Burcsik B., 61.), Molnár Z., Vágó L. (Nyitrai, 81.), Hevesi-Tóth – Molnár T. (Szöllőskei, 85.), Szabó Zs. Vezetőedző: Vágó Attila.
Győr II: Nagy G. – Kozma, Paget, Lang, Köles – Tokody, Miklós V. (Fekete D., 33.), Kálmán, Dudás – Németh L., Nicorec (Serfőző, 54.). Edző: Sándor István.
Gólszerző: Molnár T. (1–0) a 14., Németh L. (1–1) a 15., Császár (2–1) a 35., Szabó Zs. (11-esből, 3–1) az 53., Serfőző (3–2) az 55., Németh L. (3–3) az 58. percben

MESTERMÉRLEG

Vágó Attila: – Három-egyes vezetésünk után csak magunkat okolhatjuk a pontok elvesztéséért. Néhány játékosomnak el kell gondolkodnia teljesítményén.

Sándor István: – Nem sok csapat visz el pontokat Veszprémből. Nekünk sikerült, pedig nem játszottunk jól, de az egy pontra rászolgáltunk.

Forrás: Nemzeti Sport Online

vehir.hu
további cikkek
Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. ma 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12 A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. 2024. április 29. 10:05 Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! Practical VSC Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! A Practical VSC kulcsfontosságú, 3-2-es diadalt aratott a listavezető Opus Tigáz Tatabánya ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Pető Tamás együttesének így négy fordulóval a bajnokság vége előtt minden esélye megmaradt arra, hogy megvédje címét, illetve, kiharcolja a feljutást. 2024. április 28. 18:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.