Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
19°C

Bravúros döntetlennel kezdett az FCV

2012. augusztus 27. 20:42 // Forrás: veszpremfutsal.hu
A veszprémi futsal együttes 1:1-es döntetlennel mutatkozott be az élvonalban az előző kiírás ezüstérmese, a Berettyóújfalu ellen.

Első NB I-es mérkőzésén kitűnő hozzáállással sikerült az egyik pontot itthon tartani a veszprémieknek a hazai futsal élet egyik elitcsapatával szemben.


A galéria megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Nagy iramban kezdték a csapatok a küzdelmet, az FCV-n nem látszottak a megilletődöttség jelei, akik szoros, zárt védekezésből igyekeztek támadásokat vezetni. A közel 700 (!) kilátogató néző örömére pörgős, izgalmas jelenetek zajlottak a pályán. Kasza Viktor remek védései önbizalmat adtak a csapatnak és egyre bátrabb támadásokkal szolgálták ki a lelkes közönséget. A szünetre gól nélküli döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A félidőt az Angel Chearleeders színesítette mindenki megelégedésére.

A második játékrészben egyre nagyobb elánnal rohamozta a bakonyi kaput a Berettyó, de a mieink becsülettel állták a sarat. A 36. percben egy rossz indítás után a vendégcsapat Kiss Attila rutinos emelésével megszerezte a vezetést. Szerencsére nem tört meg csapatunk, sőt, Hazuga Soma egy „pofátlan” berúgásból (a kapus beleért, így érvényes találat született) a 37. percben egalizálta az eredményt. Óriási ujjongással fogadta a publikum az FCV első NB I-es találatát. A mérkőzés hátralévő időszakában izgalmas végjáték zajlott és mindkét csapatnak adódtak lehetőségei a gólszerzésre.

Futsal NB I, 1. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–MVFC-Berettyóújfalu 1:1 (0:0)
Veszprém: Kasza – Pálfi, Finta, Bakay, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Marosvölgyi, Tar, Hazuga, Vas, Farkas, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Berettyóújfalu: Tihanyi – Trencsényi, Lovas, Nagy I., Rábl. Csere: Pallai (kapus), Szécsi, Gál, Szabó P., Kiss A., Siska, Da Silva Wellington. Vezetőedző: Turzó József.
Gólszerzők: Hazuga (37.), Kiss A. (36.).

− Összességében csapatunk kis szerencsével, hozzáállásának köszönhetően megérdemelten szerezte meg első bajnoki pontját – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető a klub honlapján.

vehir.hu
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.