Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
17°C

Újabb diszkóbaleset / Aratott a halál - nem voltak bekötve

2008. október 5. 9:48 // Forrás: rendőrség
Ketten életüket vesztették abban a közúti balesetben, amely szombaton éjfél előtt néhány perccel történt. A fiatalasszony, aki vélhetően diszkóból szállította haza a fiatalokat, életét vesztette a balesetben, akár csak a mögötte ülő, mindössze 16 éves fiú.

Sümegprága felől a város irányába haladt egy személykocsi, amely eddig ismeretlen okból az árokba hajtott és felborult. A baleset következtében az autót vezető 35 éves sümegi asszony és egy mögötte helyet foglaló, 16 éves sümegi fiú a helyszínen életét vesztette - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, hozzátéve, hogy az asszony feltehetően bálból vagy diszkóból szállított haza Sümegre fiatalokat.
A vezető mellett ült 16 éves lánya, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Hátul még két 15 éves fiú volt, ők könnyebben sérültek meg – tette hozzá Bankó Magdolna.

A legfrissebb információk szerint a jármű utasai közül senki sem használta a biztonsági övet, s ütközéskor hárman ki is zuhantak az autóból. A mulatságról hazatérő jármű vezetője a megengedettnél gyorsabban, s nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően hajtott. A sérülteket az ajkai kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Zatkalik András

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.