Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
18°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
18°C

Együttműködési ajánlat az oktatási intézményeknek

2012. szeptember 3. 19:23
Az NB II-ben szereplő Veszprém FC várja az előre bejelentett, kísérővel rendelkező szervezett iskolai csoportok jelentkezését a hazai mérkőzésekre.

„A Veszprém FC vezetésének eltökélt szándéka, hogy a klub bekerüljön Veszprém város és régiójának üzleti és társadalmi vérkeringésébe. Ennek egyik lépcsőfokaként együttműködést ajánlunk az oktatási intézményeknek, melynek lényege, hogy minden hazai mérkőzésre várjuk az előre bejelentett, kísérővel rendelkező szervezett iskolai csoportok jelentkezését, s a tanulók számára térítésmentesen, előre kijelölt szektorban biztosítjuk a hazai mérkőzéseink megtekintését” – olvasható a portálunkhoz eljutatott közleményben.

„Szeretnénk, ha az intézményekben elhelyezhetnénk a hazai találkozóinkra vonatkozó plakátjainkat, az iskolai sportrendezvényekre pedig örömmel biztosítjuk sportolóink megjelenését, akár díjátadóként, játékvezetőként, vagy egyszerű résztvevőként. Reméljük, hogy minél több iskola bekapcsolódik ebbe a programba, s ez által a fiatalok megszeretik a futball mérkőzések hangulatát és a későbbiekben rendszeres nézőinkké és szurkolóinkká válnak. Minden oktatási intézményt írásban tájékoztattunk együttműködési szándékunkról, s várjuk mielőbbi megtisztelő visszajelzésüket” – írta VFC klubvezetése.

vehir.hu
további cikkek
Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. ma 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12 A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. 2024. április 29. 10:05 Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! Practical VSC Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! A Practical VSC kulcsfontosságú, 3-2-es diadalt aratott a listavezető Opus Tigáz Tatabánya ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Pető Tamás együttesének így négy fordulóval a bajnokság vége előtt minden esélye megmaradt arra, hogy megvédje címét, illetve, kiharcolja a feljutást. 2024. április 28. 18:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.