Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C

Mínusz négyről ikszeltek a futsalosok

2012. szeptember 3. 22:35 // Forrás: futsalveszprem.hu
Az 1. Futsal Club Veszprém – Bényi mesterhármasával – 5:1-es hátrányból fordított a vendéglátó MAFC ellen az NB I hétfő esti meccsén.

Remekül indult a mérkőzés, hiszen csapatunk a 4. percben egy begyakorolt figura végén Szabadfi jóvoltából megszerezte a vezetést. Sőt, a mieinknek – erős nyomás alatt tartva a hazai kaput – több lehetősége is adódott, kezükben tartották a mérkőzést.

A 9. percben egy veszélytelennek gondolt szituációból egyenlített a hazai csapat, ami sajnos visszavetette a mieinket és lendületbe hozta a MAFC-ot. Az első játékrész második felében 5 perc alatt további 4 gólt kaptunk és így 5:1-es eredménnyel vonulhattunk pihenőre.

A szünetben edzőink igyekeztek rendet tenni a fejekbe és kapuscserével is frissítették az FCV-t.

A második félidőben a biztos vezetés tudatában a hazaiak igyekeztek tartani a labdát, a mieink becsülettel küzdöttek. A 31. perctől igazi futsal mérkőzés kerekedett, amikor Bényi lövése vágódott a kapuba a felső lécről. Sajnos hamar jött a válasz és így 6:2-es vezetésnél elveszni látszott a mérkőzés.

Szerencsére csapatunk megmutatta, hogy tud küzdeni és Sárdi remek védései is visszaadták az önbizalmat az FCV-nek. A 34. és 35. percben Bényi vette be a hazaiak kapuját (egyiket büntetőből). Óriási erőket mozgósítva jött Finta és a 36., 38. percben lőtt góljaival egalizálta az eredményt. A hazaiak két tízméterest is kaptak a hátralévő 2 percben, de Sárdi Máté a helyén volt és remekül hárította őket.

Futsal NB I, 2. forduló:
MAFC–1. Futsal Club Veszprém 6:6 (5:1)
MAFC: Gramsperger – Csernai, Szabó Z., Öreglaki, Sivák. Csere: dr. Varró (kapus), Rajnay, Máthé, Fazekas, Kertész, Andorka, Munkácsi. Vezetőedző: Csernai Gábor László.
Veszprém: Kasza – Bényi, Finta, Bakay, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Tar, Hazuga, Vas, Farkas, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Szabó Z. (9., 31.), Kertész (13.), Csernai (16., 18.), Gremsberger (17.), ill. Szabadfi (4.), Bényi (31., 34., 35.), Finta (36., 38.)

– Összességében keretbe foglaltuk a mérkőzést, ahol az első és az utolsó 10 percben bizonyítottuk, hogy számolni kell velünk az NB I-ben is. A köztes időben kiütközött a rutintalanságunk, ami sok munkával javítható – nyilatkozta Rajki Tamás üfyvezető a klub hivatalos honlapján.

A veszprémieknek a következő fordulóban se lesz könnyebb dolguk, hiszen szeptember 10-én (hétfőn) 18.30-tól a tavalyi meglepetéscsapatot, az Újszegedi TC-t fogadják a Március 15. utcai sportcsarnokban.

vehir.hu
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.