Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C

Női foci: tovább szárnyal a Veszprém

2012. szeptember 8. 17:48
Idénybeli harmadik meccsét is a megyeszékhely női labdarúgócsapata. A VFC szombaton a Szigetvári Vasas vendégeként nyert 3–0-ra a másodosztályú bajnokságban.

A rekkenő hőség által próbára tett csapatok küzdelmében a vendégek gyors találattal nyitottak, ám két újabb lehetőséget elpuskáztak, így a félidő hajrájában csak Dömsödi kapus bravúrjainak köszönhetően vonulhattak pihenőre.


archív fotó

A második félidőben kényszerű cserék miatt (Valler,Hülber) teljesen át kellett alakítani a csapat szerkezetét, ami meg is látszódott a játék képén.

A szigetváriak teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, ám két újabb szép kontra megpecsételte a sorsukat.

Ezzel a győzelemmel a veszprémiek a tabella élére ugrottak, de abban hogy immáron harmadik fordulóban is érintetlen maradt a hálójuk,oroszlánrészt vállalt Kovács Adrienn cserekapus is.

Női labdarúgó NB II, 3. forduló:
Szigetvári Vasas–Veszprém FC 0–3 (0–1)
Veszprém: Dömsödi (Kovács A., 87.) – Hülber (Varga E., 67.), Valler (Oppermann, 46.), Faddi, Hogya – Gyepesi, Németh A. – András A., Szalai, Kalász – Piszker. Vezetőedző: Laki Zoltán.
Gólszerzők: András A. (5.), Szalai (75.), Oppermann (81.).

vehir.hu
további cikkek
Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. ma 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12 A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. 2024. április 29. 10:05 Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! Practical VSC Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! A Practical VSC kulcsfontosságú, 3-2-es diadalt aratott a listavezető Opus Tigáz Tatabánya ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Pető Tamás együttesének így négy fordulóval a bajnokság vége előtt minden esélye megmaradt arra, hogy megvédje címét, illetve, kiharcolja a feljutást. 2024. április 28. 18:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.