Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
13°C

Veszprém–Szeged: a cél az első győzelem

2012. szeptember 9. 12:21
Idénybeli első győzelmére hajt az 1. Futsal Club Veszprém a Szeged ellen az első osztályú bajnokság hétfői (18:30) meccsén.

Két meccsen két döntetlen az újonc bakonyiak mérlege a futsal élvonalban. A gárda az első fordulóban óriási bravúrral ért el 1:1-es döntetlent a tavalyi bajnoki ezüstérmes, Magyar Kupa-győztes Berettyóújfalu ellen, a második körben pedig négygólos hátrányból felállva mentett pontot (6:6) a MAFC otthonában.

– A Berettyóújfalu ellen előre aláírtam volna az ikszet, s így utólag is nagy sikerként könyvelem el az eredményt. A találkozó alakulását tekintve a MAFC elleni döntetlen is jónak mondható, az összecsapás pedig tanulságos számunkra, hiszen a pozitív és a negatív oldalunkat megmutattuk. El kell hinnünk, amit eddig is hangoztattam, hogy az NB I más dimenzió, itt minden meccsen vért kell izzadni minden egyes gólért, pontért – foglalta össze a bajnokság eddigi tapasztalatait, Németh Gábor vezetőedző, majd az eddig látottak alapján megállapította, hogy erőnlétben, dinamikában és küzdőszellemben nincs problémája a társaságnak, taktikailag azonban még rengeteget kell fejlődniük.

Hétfőn (18:30) a tavaly év egyik meglepetéscsapata, a Szeged látogat a Március 15. utcai sportcsarnokba. A veszprémiek célja ennek ellenére nem lehet más, mint az idei első bajnoki diadal.

– A győzelmet célozzuk meg a Szeged ellen. Nehéz dolgunk lesz, de véleményem szerint leküzdhető az akadály. Ellenfelünk összeszokott társaság, amely idén már a második idényét kezdte az élvonalban. Az NB II-es és az NB III-as labdarúgócsapattal való együttműködésüknek köszönhetően, jól átfedik a nagypályás játék és a futsal közötti hézagokat, s ebből is tudnak meríteni. A tavalyi évben itt jártak a Magyar Kupa négyes döntőn, amikor is nagyon jó csapat benyomást tették ránk, fel kell tehát kötnünk a felkötni valót – húzta alá a szakember.

A tréner végül megjegyezte: szeretné, hogyha tanítványai hazai pályán mindig mindent kiadnának magukból, s így a közönség támogatása mellett mindenki ellen képesek lennének a jó eredményre. Hozzátette: azt akarják elérni, hogy az ellenfelek Veszprémbe érkezve oroszlánbarlangban érezzék magukat .

Futsal NB I, 3. forduló:
Szeptember 10. (hétfő) 18:30
1. Futsal Club Veszprém–UTC Futsal Team Szeged
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok

Zatkalik Dávid
Kovács Bálint
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.