Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
16°C

Ne szakadjon meg a sorozat!

2012. szeptember 14. 17:31 // Forrás: veszpremfc.hu
Az NB II Nyugati csoportban szereplő Veszprém FC következő bajnoki mérkőzésére szombaton (16:00) kerül sor a Szigetszentmiklós otthonában.

A legutóbbi mérkőzésen 3:0-ra győzőtt a Veszprém Hevesi-Tóth, Eggmann és Thiago első félidőben született góljaival.

Vendéglátóink az elmúlt négy fordulóban mindösszesen három pontot szereztek, kikaptak a Gyirmót, az Ajka és a Zalaegerszeg otthonában, viszont bravúros győzelmet arattak a feljutásra is esélyes Tatabánya pályáján. Érdekes, hogy mind az öt mérkőzésük 2:1-es végeredménnyel zárult. Mindkét csapat védelméből hiányzik majd egy-egy fő kiállítás miatt, a hazaiaknál Szamosszegi, a mieinknél pedig Nagy Ádám.


Fotó: veszpremfc.hu

Csapatunk mindenképpen győzelemre készül, bár tisztában vannak a játékosok azzal, hogy ezért keményen meg kell majd küzdeni. A héten nyolc edzéssel készül a keret, s Vágó Attila igyekezett a lehető legjobban felkészíteni a csapatot a műfüves pályán sorra kerülő mérkőzésre. Kapusaink sérülése miatt nagy valószínűséggel Kádár Balázs védi majd a kapunkat, a további sérültek állapota még változhat a mérkőzés időpontjáig.

Horváth Ferenc a Szigetszentmiklós vezetőedzője telefonon adott interjút a veszpremfc.hu oldalnak, s rögtön egy meglepő kijelentéssel kezdte mondandóját: "Hősöket várok a szombati, Veszprém FC elleni mérkőzésen!" A friss pro licenszes edző természetesen később pontosan is kifejtette, hogy mire gondolt.

"Sajnos jelenleg csupán tizenkét játékos áll rendelkezésemre, hiszen többen sérülés, illetve eltiltás miatt nem léphetnek pályára a holnapi mérkőzésen. Megítélésem szerint az eddigi mérkőzéseinket a legjobb öt csapatból néggyel játszottuk, s nem mondhatnám, hogy bárhol is lefociztak volna bennünket. Ezt igazolják a szoros eredmények is. Szombaton az ötödik legjobb csapattal találkozunk, s tekintettel jelenlegi helyzetünkre, hősökre van szükségem, hogy kedvező eredményt érjünk el a Veszprém ellenében" – fogalmazott Horváth Ferenc.

A VFC vezetőedzője is gondban van, hiszen ellenfelünkhöz hasonlóan nálunk is sérülések és eltiltás nehezíti a szakmai stáb munkáját. Vágó Attila ennek ellenére jó játékot vár a csapattól, s bízik a Szigetszentmiklós elleni, idegenbeli sikeres sorozatunk folytatásában.

"Nem téveszt meg a Szigetszentmiklós jelenlegi helyezése a tabellán, mivel ez idáig csupa élcsapattal játszottak, s a három vereségük során is szoros eredményt értek el. Kollégámhoz hasonlóan nálunk is sérülések (Tarczy, Kiss, Osváth, Molnár Zoltán) és eltiltás (Nagy Ádám) tizedelte meg a létszámot, de bízom abban, hogy a Szigetszentmiklóson eddig elért sikereink szombaton folytatódnak, hiszen pótolnunk kell az Ajka ellen elvesztegetett pontjainkat" – húzta alá Vágó Attila.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu
további cikkek
Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. ma 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12 A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg vármegyei foci A Pápa Tihanyban, a Fűzfő Péten izzadt meg A Veszprém vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját rendezték az elmúlt hétvégén. A bajnokság hajrája izgalmasnak ígérkezik, hiszen az első négy helyen álló együttest továbbra is mindössze hat pont válassza el egymástól. 2024. április 29. 10:05 Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! Practical VSC Két vállon a Tatabánya, a címvédő Veszprém nyerte a rangadót! A Practical VSC kulcsfontosságú, 3-2-es diadalt aratott a listavezető Opus Tigáz Tatabánya ellen a férfi labdarúgó NB III vasárnapi rangadóján. Pető Tamás együttesének így négy fordulóval a bajnokság vége előtt minden esélye megmaradt arra, hogy megvédje címét, illetve, kiharcolja a feljutást. 2024. április 28. 18:52

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.