Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

Javulni kell az első győzelemhez

2012. szeptember 16. 17:23
Két döntetlen után a hét elején elszenvedte első vereségét a megyeszékhely futsal alakulata az NB I-ben. A Szeged elleni fiaskót (0–5) követően hétfőn (18:15) Szombathelyen javíthat a társaság.

– Nincs mit szépíteni, sajnos beleszaladtunk a pofonba a Szeged ellen. Abszolút megérdemelten nyertek a Tisza-partiak, akik remek napot fogtak ki, mi viszont nagyon régen játszottunk ilyen gyengén – kezdte a visszatekintést önkritikusan Németh Gábor.

A veszprémiek vezetőedzője megjegyezte: több rossz egyéni teljesítményt is látott a mieinknél, ám úgy véli, hogy csapatként mondtak igazán csődöt. Hozzátette: levonták a következtetéseket, amely szerint jobban oda kell figyelni a védekezésre, s a helyzetkihasználás terén is javulni kell.

A csorbát hétfőn (18:15) az eddig két meccsen pont nélküli Haladás VSE otthonában köszörülheti ki az újonc FCV.

– Ahogy korábban is mondtam, minden meccsen vért kell izzadnunk, s ez egyre inkább kezd bebizonyosodni. Úgy vélem, hogy Szombathelyen is elsősorban a magunk játékára kell odafigyelnünk, ha ezt megvalósítjuk, jó eredményt érhetünk el. A felkészülés során két alkalommal is legyőztük őket. Azokból a meccsekből is próbálunk tanulni, s szeretnénk úgy felépíteni a taktikát, hogy az ezúttal is győzelemre vezessen. Ehhez persze egyénileg is sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk – húzta alá a tréner.

A szakember úgy véli, hogy a remek képességű játékosokból álló ellenfél jelenlegi helyezése nem reális a tabellán. Figyelmeztetett, hogy a társaság hazai eredményei tekintélyt parancsolnak, a tavalyi kiírásban ugyanis kevesen távozták három ponttal a vasi megyeszékhelyről.

Futsal NB I, 4. forduló:
Szeptember 17. (hétfő) 18:15
Haladás VSE–1. Futsal Club Veszprém
Aréna Savaria

Zatkalik Dávid
Kovács Bálint
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.