Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A ZTE jön Veszprémbe

2012. szeptember 19. 15:45 // Forrás: Horváth Győző
Az NB II Nyugati csoport őszi idényének 6. fordulójában kerül sor a Veszprém FC–ZTE FC labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban.

A VFC pénteki ellenfele az elmúlt bajnokságban még az NB I tagja volt, azonban csupán egy győzelmet szerezve az utolsó helyen végzett. A ZTE számára nem sikerült túl fényesen a másodosztályban sem az őszi idény, ugyanis az eddigi öt fordulóban egy győzelmet aratott, s két döntetlen mellett két vereséget is begyűjtött már. Győzelmüket a Szigetszentmiklós ellen szerezték, Ajkán és Tatabányán pont nélkül maradtak.

A Veszprém FC legutóbb idegenben Szigetszentmiklóson szerepelt, ahol 2-1-es vereséget szenvedett. Jelenleg a tabellán közvetlenül a mieink mögött, a 10. helyen áll a Zalaegerszeg. Ezen a mérkőzésen tehát nem csak az a tét, hogy három pontot szerezzen valamelyik csapat, hanem az is, hogy ki kerülhet közelebb az első öt csapathoz.

A két csapat bajnoki meccsen nem, azonban Magyar Kupa találkozón két alkalommal is szembe került egymással, s mindannyiszor a Veszprém került ki győztesen a párharcokból. 2008-ban Marosvölgyi duplájával 2:1-es győzelmet arattunk hazai pályán, 2010-ben pedig Zalaegerszegen 4:4-es döntetlent követően a büntetőpárbajban kerekedtünk felül.

A találkozó játékvezetője Németh Ádám lesz, az asszisztensek Huszár Balázs és Király Krisztián, az ellenőri feladatokat pedig Tumó György látja el.

Szurkolói felhívás

Felhívjuk a stadionba érkezők figyelmét, hogy a hazai nézők, illetve VIP vendégeink és az újságírók beléptetése a „B” kapun keresztül kerül sor (Wartha Vince út Stadion út felől), míg az A/7-es kapun (Wartha Vince út – Stadion köz felől) csak és kizárólag a vendégszurkolók léphetnek be a stadionba. A klubházba csak az arra jogosultak belépését engedélyezi a biztonsági szolgálat.

A biztonságért felelős cég alkalmazottai megemelt létszámmal gondoskodnak majd a hazai és vendégszurkolók elkülönítéséről, kérünk mindenkit, hogy sportszerűen szurkoljon a Veszprém FC sikeréért. Tekintettel a várhatóan sok nézőre, mobil büfé működik majd a hazai, illetve a vendégszektorban is.

Veszprém FC

Iskolások jelentkezését várják

A Veszprém FC továbbra is várja a város és a környék iskoláinak szervezett csoportokban és kísérővel történő megjelenését, s ebben a formában térítésmentesen biztosítja belépésüket a mérkőzésre. Az iskolai csoportok létszámának, valamint a kísérő nevének és telefonszámának megküldésével csütörtök 14 óráig a hgy@veszpremfc.hu e-mail címen lehet a kedvezményes lehetőségre jelentkezni.

vehir.hu
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.