2022. június 28.
//
Levente, Irén névnap

Vágó nagyon bízik a győzelemben

2012. szeptember 21. 11:46
veszpremfc.hu
Pénteken (16 óra) az előző idényben még első osztályú Zalaegerszeg látogat Veszprémbe a labdarúgó NB II Nyugati csoport 6. fordulójában.

A találkozó előtt Vágó Attila vezetőedző nyilatkozott a klub hivatalos oldalán.

– Két többre hivatott csapat találkozóján amelyik csapat megszerzi a győzelmet, az megindulhat a célkitűzéseinek teljesülése felé. Izgalmas, minden bizonnyal ideges hangulatú mérkőzésre van kilátás, ahol a győzni tudásnak nagy jelentősége lesz – húzta alá a bakonyiak mestere.


Vágó Attila (archív fotó)

– Sok problémával küszködünk betegségek és sérülések miatt (Tarczy, Nikolin, Vágó, Osváth, Ihász, Hanák), de ennek ellenére mindenképpen szeretnénk megszerezni első hazai győzelmünket. Nagyon kell a siker és a pontok, ezért minden játékosnak át kell éreznie a mérkőzés súlyát. Remélem a megfelelő motiváltság meglesz bennünk. Rúgott gólok tekintetében harmadikok vagyunk a tabellán, viszont a védekezésen változtatnunk kell, mert a kapott gólok tekintetében hátulról vagyunk harmadikak. Várjuk azokat a szurkolókat, akik szívügyüknek tekintik a veszprémi focit, mert nagyon nagy szükségünk van a bíztatásra – fogalmazott a szakember.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Minden várakozást felülmúló eredményt hozott a kedd esti angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés: a magyar labdarúgó-válogatott sporttörténelmi négygólos győzelmét közel 850 ezren követték a közmédia sportcsatornáján - közölte szerdán az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanítványai csapatként, közösen szenvedtek és küzdöttek az angolok otthonában kedd este 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.