Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
19°C

És a Föld újra megmenekült...

2008. október 8. 10:48
Nem kell másra, csak kicsiny bolygónkat évmilliók óta követő holdunk krátereire tekinteni ahhoz, hogy tudjuk, a galaktikus karambol nem is olyan ritka, mint ahogy azt sokan gondolják. Az égi sztrádán közlekedők számára nem létezik KRESZ, csak a fizika egyetemes törvényei, melyek sokszor az élet legapróbb csíráját is kioltó ütközéseket eredményezik. Van azonban valami, ami miatt nincs okunk aggódó szemekkel fejünk főle tekinteni. A legkör, ami megannyiszor annyiszor állt már az emberiség szolgálatába, újra bizonyított, ezúttal Szudánt védte a galaktikus terrortól.
Október 7-én, magyar idő szerint hajnali 4:46 percet mutatott az óra, amikor az amerikai kutatók által felfedezett 6-8 méter átmérőjű kisbolygó légkörünkbe érkezett. Bár ez a méret nem elegendő ahhoz, hogy globális katasztrófát okozzon és a beérkezés szöge is kedvezőnek bizonyult, az ott élők valószínűleg nem az égi tűzijáték szépségére gondolhattak, hanem békésen legelő tevéik és saját testi épségüket féltették.


Az egyik szemtanú szerint rendkívül félelmetes volt a jelenség.

A rendkívüli fényerejű tűzgömb hosszú ideig volt megvigyelhető az égen, mielőtt elégett, így jelentős hatást sem gyakorolt a felszínen élőkre. A tevék és az ültetvények épségben maradtak, a szemtanúk pedig hálát adhattak Allahnak, hogy nem esett fejükre a menkű.
Kocsis Sándor

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.