Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

MK: szerdán újabb csata

2012. szeptember 24. 15:34 // Forrás: veszpremfc.hu
Alig telt el pár nap a Zalaegerszeg ellen győztesen megvívott bajnoki mérkőzés után, máris újabb komoly feladat előtt áll a VFC: szerdán (15:30) az NB I-es Paks érkezik.

A Magyar Kupa 2. fordulójában az NB I-es MVM-Paks FC lesz a mieink ellenfele az Egyetemi Stadionban.

A veszprémiek még a bajnoki küzdelmeket megelőző hétvégén játszották le első Magyar Kupa meccsüket Kozármislenyben, ahol hihetetlen izgalmakat követően tizenegyes párbajban búcsúztatták a hazaiakat. A sorsolást követően ismét azzal kellett szembesülni, hogy az idei kupasorozat nem tartogat kellemes ellenfeleket a mieink számára, ugyanis a következő fordulóban az első osztályú MVM-Paks gárdája lesz az ellenfél. Érdekesség, hogy a bakonyiak jelenlegi kapusát, Kiss Mátét éppen a Paks gárdájától vették kölcsön Tarczy sajnálatos sérülése miatt.


Fotó: veszpremfc.hu

A zöld-fehérek átestek egy edzőváltáson, jelenleg a korábbi kecskeméti sikeredző, Tomislav Sivic dirigálja őket. Eddig nyolc meccset játszottak a bajnokságban és két győzelem mellett három-három döntetlen és vereség szerepel a nevük mellett. Legutóbb Diósgyőrben kaptak ki 1:0 arányban. Összességében tizenhárom gólt szereztek, amelyből a Siófokról Paksra igazoló Simon Attila egymaga hatot szerzett.

A Veszprém FC legeredményesebb játékosa Szabó Zsolt, ő három alkalommal talált az ellenfelek hálójába. A veszprémiek a nyári felkészülés időszakában már találkoztak a paksiak első csapatával, akik hazai pályán 3:2-re győztek ellenünk. Azon a mérkőzésen az ellenfélnél Simon és Heffler Norbert volt eredményes Molnár Zoltán öngólja mellett, míg nálunk Homma és Nikolin szerzett találatot.

Vágó Attila vezetőedzőnek a sérülések miatt nem lesz könnyű dolga az összeállítás ügyében, ugyanis tanítványai szombaton Tatabányán vendégszerepelnek, ahol teljes értékű játékosokra van szükség, de a Magyar Kupában is cél a továbbjutás.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.