Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
12°C

Egy gól döntött – továbbra is nyeretlen az FCV

2012. szeptember 24. 21:49 // Forrás: futsalveszprem.hu
Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a veszprémi futsalcsapat. Az élvonal 5. fordulójának hétfő esti meccsén a vendég Aramis 1–0-ra nyert a mieink ellen. Képgaléria!

Az újonc veszprémiek két döntetlen után sorozatban harmadszor szenvedtek vereséget az első osztályú futsal-bajnokságban.

A mieink Varga Tamással a kapuban kezdték a mérkőzést, mely az elején egyenlő felek küzdelmét mutatta. Mindkét csapat igyekezett biztos védekezésből indítani gyors támadásokat. Jó iramú, változatos mérkőzést láthatott a szép számú közönség, akik már nagyon éheznek egy hazai sikerre, így minden szép megmozdulást tapssal jutalmaztak.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A 17. percben egy elvesztett labdából indulhatott meg az Aramis és a kettő-egyes szituációt kegyetlenül kihasználták és megszerezték ezzel a vezetést. Csapatunk nagyobb fokozatba kapcsolt és egy szép támadás végén egy kezezés után büntetőhöz jutottunk, amit sajnos Bényinek nem sikerült értékesíteni, így maradt az 1:0 az félidő lefújásáig.

A második játékrészben igyekezett egyenlíteni az FCV, amely meddő fölénybe került. A vendégek lehetőségeikhez mérten labdatartással próbálták megőrizni előnyüket. A mérkőzés utolsó szakaszában mindent megpróbált csapatunk, de nem sikerült az egyenlítés.

Futsal NB I, 5. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Colorspectrum Aramis 0–1 (0–1)
Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Huszár.
Veszprém: Varga T. – Bényi, Weisz, Tar. Szabadfi. Csere: Jónás (kapus), Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Marosvölgyi, Farkas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Aramis: Sikur – Németh T, Frank, Sámson, Csopaki. Csere: Tyukász (kapus), Hasenauer, Tóth Sz., Korozman, Da Silva, Dávid, Gorjanacz. Vezetőedző: Frank Tamás.
Gólszerző: Da Silva (17.).

– Összességében kiegyenlítet játék folyt a pályán és a rutinosabb csapat egy góllal eldöntötte a három pont sorsát. Most egy hosszabb (két hét) pihenő vár csapatunkra, így lehetőség nyílik a hibák kijavítására és a hatékonyabb támadójáték gyakorlására. A csapat nem adja fel és igyekszik minél hamarabb elindulni felfelé a tabellán – bizakodott Rajki Tamás ügyvezető a futsalveszprem.hu oldalon.

A mérkőzés előtt írtuk: Megfogyatkozva, de még elszántabban

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.