2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Első osztályú ellenfél érkezik

2012. szeptember 25. 19:31
Horváth Győző
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában az NB I-es Paksot fogadja a Veszprém FC szerdán (15:30) az Egyetemi Stadionban.

Ellenfelünk az elmúlt NB I-es bajnoki fordulóban, a Diósgyőr vendégeként 1–0 arányú vereséget szenvedett. Az eddig lejátszott nyolc bajnoki mérkőzésükből kéz alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, három esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s szintén három vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük pozitív, ugyanis tizenhárom találatukkal szemben tizenkettőt kaptak.

A Veszprém FC legutóbb jó játékkal szerezte meg a három bajnoki pontot a Zalaegerszeg gárdájával szemben, találatunkat Kazuo Homma szerezte. Csapatunk jelenleg nyolcadik a tabellán, két pont választja el az idén még bennmaradást jelentő ötödik pozíciótól. A két csapat a nyári felkészülés során találkozott egymással Pakson, ahol 3–2-es hazai győzelem született.

A találkozó játékvezetője Pánczél Krisztián lesz, az asszisztensek Ring György és Becséri Gergely, az ellenőri feladatokat pedig Tóth Vencel látja el.

– Sajnos továbbra is sok a sérültünk, ráadásul szombaton újabb nagy csata vár ránk Tatabányán, így nagyon kell figyelnem a játékosaim terhelhetőségére, mivel természetesen szeretnénk eredményesen is szerepelni ezeken a találkozókon. Minden bizonnyal azok is játéklehetőséget kapnak, akik eddig kevesebbet szerepeltek a mérkőzéseinken – fogalmazott Vágó Attila, a Veszprém vezetőedzője a veszpremfc.hu oldalon.

Labdarúgó Magyar Kupa, 2. forduló:
Szeptember 26. (szerda) 15:30
Veszprém FC–MVM-Paks FC
Veszprém, Egyetemi Stadion

vehir.hu

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Minden várakozást felülmúló eredményt hozott a kedd esti angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés: a magyar labdarúgó-válogatott sporttörténelmi négygólos győzelmét közel 850 ezren követték a közmédia sportcsatornáján - közölte szerdán az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanítványai csapatként, közösen szenvedtek és küzdöttek az angolok otthonában kedd este 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.