Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

VFC: búcsú a Magyar Kupától

2012. szeptember 26. 18:07 // Forrás: Nemzeti Sport Online
Az NB I-es Paks gárdája 2–0-ra győzött a Veszprém vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójának szerdai meccsén.

Labdarúgó Magyar Kupa, 2. forduló:
Veszprém FC–MVM-Paks FC 0–2 (0–1)
Veszprém, 200 néző. Vezette: Pánczél K. (Ring Gy., Becséri G.)
Veszprém: Kádár – Garai, Hevesi-Tóth, Makrai, Bosnjak (Leitold, a szünetben) – Szöllőskei, Mosberger, Eugene (Hanák, 61.), Nyitrai – Burcsik, Homma (Czvetkó, a szünetben). Vezetőedző: Vágó Attila.
Paks: Csernyánszki – Heffler T. (Lázok, 70.), Éger, Fiola, Báló – Bartha, Bori, Sipeki, Sifter (Tököli, 70.) – Simon A., Vayer (Heffler N., 61.). Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.
Gólszerző: Vayer (0–1) a 43., Éger (0–2) a 64. percben.

Mestermérleg

Vágó Attila: – A paksiak a Videoton ellen készülve csak annyit adtak ki magukból, amennyi a biztos továbbjutásukhoz kellett. A mi csapatunkból senki sem győzött meg arról, hogy a bajnokikon többet kellett volna játszaniuk.

Tomiszlav Szivics: – Tizenkét év után tudott nyerni a Paks Veszprémben. Ezzel hoztuk a kötelezőt, gratulálok a csapatomnak a továbbjutáshoz.

Forrás: Nemzeti Sport Online

vehir.hu
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. ma 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.