2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Az összpontosítás terén kell javulni

2012. október 5. 18:22
veszpremfc.hu
Vasárnap (15:00) a Kaposvár II vendégeként lép pályára a veszprémi labdarúgócsapat az NB II Nyugati csoport 8. fordulójában.

A mieinknek égető szükségünk van arra, hogy megszerezzék a három bajnoki pontot. Az ellenfél statisztikai adatait figyelembe véve Vágó Attila vezetőedző felkészült a több visszajátszó szerepeltetésére, de egyértelműen úgy látja, hogy a helyzetkihasználás terén és a játék közbeni koncentráción feltétlen javítanunk kell.


Vágó Attila (archív fotó)

– A legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkön is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, a játékosaim azonban elhibázták azokat, az ellentámadásokból pedig rendre gólokat kaptunk, tehát a védelemben is van mit javulni. A játékosaim a hétközi edzéseken nagyon fegyelmezetten és becsülettel dolgoznak. A mérkőzéseken a koncentráció és az összpontosítás nagyon hiányzik, de hogy ez mire vezethető vissza, azt nagyon nehéz megfejteni. A hét eleji felmérés bizonyította, hogy fizikális problémáink nincsenek, tehát minden a koncentráltságon fog múlni – nyilatkozta Vágó Attila a veszpremfc.hu oldalon.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Minden várakozást felülmúló eredményt hozott a kedd esti angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés: a magyar labdarúgó-válogatott sporttörténelmi négygólos győzelmét közel 850 ezren követték a közmédia sportcsatornáján - közölte szerdán az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanítványai csapatként, közösen szenvedtek és küzdöttek az angolok otthonában kedd este 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.