2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Itthon kell tartani a pontokat!

2012. október 10. 18:50
Horváth Győző
A Veszprém FC szombaton (15 óra) a BKV-Előre gárdáját fogadja az NB II Nyugati csoport 9. fordulójában.

A fővárosiak az elmúlt fordulóban a Zalaegerszeget fogadták és 3:1 arányú vereséget szenvedtek. Az eddig lejátszott nyolc mérkőzésükből egy alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, két esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s öt vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük negatív, hét szerzett találatukkal szemben tizenkilenc gólt kaptak.

A Veszprém FC legutóbb idegenben kikapott Kaposvári Rákóczi FC II. gárdájától. Csapatunk így jelenleg tizenkettedik a tabellán, négy hellyel előzi meg a szombati ellenfelet.

A tavalyi bajnokság veszprémi mérkőzésén Bosnjak és Novothny góljaival 2:2-es döntetlen született, a vendégek góljait Szabó és Fazakas szerezte. A mieink a tavaszi idényben a BKV pályáján 3:1 arányban maradtak alul, szépítő találatukat Osváth Attila lőtte.

A találkozó játékvezetője Botló Béla lesz, az asszisztensek Péter Balázs és Hofbauer Roland, az ellenőri feladatokat pedig Molnár László látja el.

Vágó Attila hangsúlyozta, hogy a hátralévő meccseken pótolni kell az eddig elhullajtott pontokat.

– Semmi mást nem tudok elképzelni, minthogy megnyerjük a mérkőzést. A játékosaimnak elsősorban fejben kell lerendezni az eddigieket, hiszen becsülettel edzenek, nincs fizikális lemaradásuk, így csak a koncentráció hiányának tudható be az eddigi eredménytelenségünk. Bízom benne, hogy az akarati dolgokkal nem lesz probléma, mert már a huszonnegyedik órán is túl vagyunk. nagy szükségünk van a pontokra, hogy a hátralévő mérkőzéseken megfelelő esélyekkel játsszunk, és amit az első nyolc meccsen pontok hiányában elmulasztottunk, azt mindenképpen pótolnunk kell – fogalmazott a Veszprém vezetőedzője..

Továbbra is problémát okoz, hogy a szakember betegség és sérülés miatt nem számíthat Tarczy, Nikolin, Vágó, Ihász, Burcsik és Osváth játékára.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 9. forduló
Október 13. (szombat) 15:00 óra
Veszprém FC–BKV-Előre
Veszprém, Egyetemi Stadion

vehir.hu

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Minden várakozást felülmúló eredményt hozott a kedd esti angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés: a magyar labdarúgó-válogatott sporttörténelmi négygólos győzelmét közel 850 ezren követték a közmédia sportcsatornáján - közölte szerdán az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanítványai csapatként, közösen szenvedtek és küzdöttek az angolok otthonában kedd este 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.