2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

Hosszú a maródiak listája

2012. október 11. 17:08
veszpremfc.hu
A BKV-Előre elleni szombati (15 óra) NB II-es bajnokra készülő Veszprém FC keretében többen is sérüléssel, illetve betegséggel küszködnek.

Nincs könnyű dolga Vágó Attila vezetőedzőnek, hiszen minden mérkőzés előtt azt kell számba vennie, hogy hány játékosra számíthat a keret kijelölésekor. Nincs ez másként most sem, ugyanis majd egy csapatra való labdarúgó bajlódik kisebb-nagyobb sérüléssel.

Kezdjük a sort Nikolinnal, aki múlt vasárnap már tulajdonképpen játékra jelentkezett, de akkor a szakmai stáb úgy döntött, hogy nem érdemes kockáztatni, így a lelátóról figyelte társait. Mára bebizonyosodott, hogy jól döntöttek az edzők, ugyanis az alapos orvosi felülvizsgálat szerint MR vizsgálatra van szükség a sérült bokája tekintetében.

Osváth Attila vasárnap a mérkőzés 23. percében jelezte, hogy rosszul van, így le kellett cserélni. Az azonnali orvosi vizsgálat nem állapított meg problémát, de egy hetet a biztonság kedvéért pihennie kell. Burcsik Martin szervezetében is kimutatott a rendszeres orvosi vizsgálat gondot, így most injekció kúrán kénytelen részt venni.

Vágó Levente még Szigetszentmiklóson szenvedett hasfalhúzódást, talán szombaton már a kispadon foglalhat helyet. Szabó Zsolt Achilles problémával küszködik, pénteken dől el, hogy játékra képes lesz-e. Tarczy Pali már a csapattal együtt tréningezik, játékára azonban regenerációja sikerének függvényében kerülhet csak sor.

Forrás: veszpremfc.hu

vehir.hu

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Minden várakozást felülmúló eredményt hozott a kedd esti angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés: a magyar labdarúgó-válogatott sporttörténelmi négygólos győzelmét közel 850 ezren követték a közmédia sportcsatornáján - közölte szerdán az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanítványai csapatként, közösen szenvedtek és küzdöttek az angolok otthonában kedd este 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.