Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
15°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
15°C

Továbbra is nyeretlenül

2012. október 15. 22:29
Nem sikerült megszereznie első győzelmét az 1. Futsal Club Veszprémnek, amely 5:1-re kikapott a Gödöllői Bikáktól az élvonalbeli bajnokság hétfői meccsén.

A jó erőkből álló Gödöllői Bikák otthonában folytatódott a bajnokság csapatunk számára. Jól kezdtek a veszprémiek, akik stabil védekezésből igyekeztek kontrákat vezetni. Egészen a 10. percig egyenlő ellenfelek voltak, amikor szögletből egy megpattanó labda talált utat a kapujukba. A hazaiak a vezetés birtokába átvették az irányítást és a 12. percben megszerezték a második találatukat a zavarodott bakonyi védők között. Szerencsére egy szép kontratámadás után Szabadfi hozta vissza a csapatunkat a mérkőzésbe. Aztán egy újabb védekezési hiba miatt egy perc múlva jött a válasz. A félidőben 3:1 állt az eredményjelzőn.


archív fotó

A második játékrész rémálomként kezdődött. Az FCV az öltözőben maradt és az első támadásból megkapta negyedik gólját. A mérkőzés hátralévő időszakában nyílt küzdelem volt a pályán, de a vendégek sajnos üres kapuba se tudtunk betalálni. A „kegyelemdöfést” egy kontratámadás után adta meg a Gödöllő és állította be az 5:1-es végeredményt.

Futsal NB I, 7. forduló:
Gödöllői Bikák-Vasas Phiten–1. Futsal Club Veszprém 5:1 (3:1)
Gödöllő: Ács – Ughy, Frank, Jenei, Nagy R. Csere: Hegedűs (kapus), André, Biczi, Baranyai, Lovrencsics, Veres, Fehér. Vezetőedző: Szente Tamás.
Veszprém: Sárdi – Bényi, Finta, Gulyás, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Hazuga, Bakay, Vas, Tar, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Nagy R. (10., 13.), Pálfi (15. - öngól), Biczi (21.), Fehér (27.), illetve Szabadfi (15.).

– A csapatnak morálisan kell megerősödni és el kell hinni, hogy nem érdemtelenül vagyunk a legmagasabb osztályban. A hazaiak jó játékkal (részben nekünk köszönhetően) nagyobb megerőltetés nélkül szerezték meg a győzelmet. Élesedik a helyzet a bajnokságban és el kell kezdenünk a pontokat gyűjtenünk, mert csak így van esélyünk NB I-es tagságunk megőrzésére – fogalmazott Rajki Tamás ügyvezető elnök a klub hivatalos oldalán.

Az FCV október 29-én (hétfőn) 18.30-kor a Március 15. utcai sportcsarnokban fogadja a Cső-Montage gárdáját.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.