2022. május 21.
//
Konstantin névnap

Bemutatkoztak a bloggerek

2008. április 17. 16:03
Veszprém városának meghatározó értelmiségi köre új szerepkörben mutatkozott be. Az internetes napló írása új kihívást jelent mind a blogger, mind pedig a beíró számára. A Vehír internetes hírportál ma újabb arcát mutatta meg a megjelent megyei és városi újságíróknak.
A mai napon a Völgyikút Étteremben mutatkoztak be a hírportál  bloggerei: dr. Bősze Ferenc ügyvéd, Géczi János egyetemi tanár, költő-író, Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgató-rendezője, Oláh Miklós szociológus, Sebő József tanár-író és Fenyvesi Ottó író-költő. Füssy Angéla főszerkesztő szerint az internetes napló írása egyfajta modern párbeszédet gerjeszt a mindennapokban, ezért külön öröm a Vehír számára, hogy az illusztris vendégek elfogadták a felkérést. Géczi János költő szerint ez az újfajta kommunikációs eszköz is segíthet a különböző generációk és társadalmi rétegek párbeszédének elősegítésében. Valóban, az internetes naplóbejegyzések generálják a kulturális, művészeti, társadalmi problémák felszínre kerülését, de nem csak felszínes formában - fejezte be gondolatát a költő. A bemutatott értelmiségiek csoportja örömmel vállalta a számukra sem kis kihívást jelentő feladatot.


Beke G. László

További cikkek

Megnövekedett hanghatásra kell számítani a magyar-amerikai gyakorlat miatt
Megnövekedett hanghatásra kell számítani a magyar-amerikai gyakorlat miatt
Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar-amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken.
Megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai
Megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai
Már nem csak álom – Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Porga Gyula polgármester és Szabó Péter, a VLS ügyvezetője pénteken terepbejárás keretében ismertették, hogy megkezdődtek az új veszprémi labdarúgó-stadion munkálatai. Az első ütem kezdeti szakasza 827 millió forintnyi TAO-forrásból épül.
Harmincöt éves jubileumához érkezett a Rózsa iskola
Harmincöt éves jubileumához érkezett a Rózsa iskola
Az évfordulót gálaműsorral ünnepelte az intézmény csütörtökön.
Súlyosan megsérült egy gyermek a zánkai Erzsébet-táborban
Súlyosan megsérült egy gyermek a zánkai Erzsébet-táborban
Súlyosan megsérült egy gyermek, akire rádőlt egy rögzített focikapu a zánkai Erzsébet-táborban - közölte az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány csütörtökön
A hadisírok a béke nagykövetei
A hadisírok a béke nagykövetei
Egyhetes munkával tették rendbe a Vámosi úti temetőben található német-magyar második világháborús katonai temetőt magyar és német katonák a Német Hadisírgondozó Népi Szövetség szervezésében. A munkálatok lezárultával csütörtökön ünnepélyesen fejet hajtottak az áldozatok emléke előtt.