Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

„Ha betartjuk Carlos kérését, sikeresek lehetünk”

2012. október 17. 21:28
Fazekas Nándor blogja a Madrid elleni diadalról, s az MKB Veszprém következő embert próbáló feladatáról.

Mint az mindenki előtt ismert, múlt vasárnap a legutóbbi BL-döntős Atlético Madrid vendégeként léptünk pályára. Egy kiváló együttesnél jártunk, amely a klubvilágbajnokságon simán megverte a Kielt, igaz, a csoportunkban aztán kikaptak tőlük. Ahogy előzőleg is írtam, sokan eligazoltak a spanyol csapatból, de így is rengeteg világklasszisuk maradt. Az utóbbi években nagyon sokszor összekerültünk velük, amely párharcok során kevés babér termett nekünk, főként idegenben. Úgyhogy nagyon szerettünk volna bizonyítani ellenük, s tudtuk, hogy ha ez sikerül, hatalmas lépést teszünk a továbbjutás felé. Sőt azért is, hogy azt minél előkelőbb helyen tegyük meg.


Fazekas Nándor

Óriási eredményt értünk el Madridban, hisz’ végre győzni tudtunk ellenük, de nem mondhatom, hogy tökéletes volt a teljesítményünk. Támadásban még mindig lehet javulnunk, úgy érzem, hogy Nagy Lászlón és Jamalin kívül a többiektől is kell még plusz. Nekem is mindenféleképpen többet kell hozzátennem a játékunkhoz, hiszen nem nagyon találkoztam a labdával. Igaz, elég sok ziccert kaptam ziccer helyzetből, de nem akarom magamat felmenteni. A védekezésünknek is még jobban össze kell állni, hiszen holnap a Kiel látogat hozzánk.

Ők a címvédők a sorozatban, nagyon összeszokott és ütőképes társaság, akik idegenben ugyanolyan erősek, mint otthon. Minden poszton legalább két világklasszissal rendelkeznek. A szélsőik nagyon gyorsak, az irányítóik és átlövőik nagyon veszélyesek, akik akár tíz-tizenegy méterről is képesek betalálni. A beállósaik kiválóan fedezik a labdát és szintén gólerősek, s még folytathatnám...

Nehéz faladat előtt állunk, de biztos vagyok benne, hogy hazai pályán, a csodálatos közönségünk előtt mindenki szeretné megmutatni, hogy mire képes. Remélem, hogy ez nem fog átfordulni túlzott drukkba, ami esetleg göcsössé tehetné a játékunkat. Ezúttal is sokat videóztunk, próbáltunk megfelelő taktikai húzásokat kitalálni ellenük. Úgy vélem, hogy ha be tudjuk tartani azt, amit Carlos kér, sikeresek lehetünk.

Fárasztó utazáson vagyunk túl, kedden kettőt edzettünk, ma délelőtt pedig egy átmozgató, frissítő tréninget tartottunk. Nem mondhatom, hogy teljesen kipihentük magunkat, de egy ilyen csapat ellen a legnagyobb fáradságot is el lehet felejteni. Minden erőnkkel arra koncentrálunk, hogy százszázalékos teljesítményt nyújtsunk.

Fazekas Nándor

vehir.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.