2022. június 29.
//
Péter, Pál névnap

A listavezetőhöz látogat a VFC

2012. október 19. 19:57
veszpremfc.hu
Szombaton (14:30) az NB II Nyugati csoport listavezetőjének otthonába látogat a Veszprém FC a bajnokság 10. fordulójában.

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Felcsút együttese mind a szakmai stáb, mind pedig a játékosállomány tekintetében is nagyon erős, nem véletlenül állnak jelenleg az első helyen. Eredménysoruk is tiszteletet parancsoló, hiszen vereség nélkül, csupán két döntetlennel rendelkeznek, mérkőzéseiket pedig döntő többségében magabiztosan nyerték.

Vendéglátóink a legutóbbi fordulóban Zalaegerszegen arattak fölényes győzelmet 3:0 arányban. Huszonkét találatuk mellett összesen hét gólt kaptak, így ebben az összevetésben is az egyik legjobbak.

Persze a mieink sem utaznak eleve feltett kézzel Felcsútra, erőt adhat számukra, hogy eddig ott még nem szenvedtek vereséget.


Vágó Attila (archív fotó)

Vágó Attila vezetőedző egyre több sérülésből visszatérő játékosra számíthat és a csapat tagjai is megfelelő önbizalommal lépnek majd pályára.

– A legutóbbi mérkőzésen elért hazai győzelmünk jót tett a csapat önbizalmának, ezért bizakodó vagyok a következő idegenbeli meccsünk előtt, még ha a legjobb és jelenleg listavezető Puskás FC otthonába is látogatunk. Úgy gondolom eredményesek tudunk lenni. Az elmúlt két idegenbeli meccsünkön 0-3-ról indultunk, biztos vagyok abban, hogy harmadszor nem lépünk ugyanabba a mederbe. Sérültjeink meggyógyultak, játékra jelentkeztek, emellett szeretnénk folytatni remek, idegenbeli felcsúti eredményeinket, hiszen a legutóbbi két alkalommal sikerült legyőznünk őket. Jó mérkőzésre számítok, ahol a csapat megmutathatja teher nélkül, hogy eredményes tud lenni, hiszen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei – fogalmazott Vágó Attila a veszpremfc.hu oldalon.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
Visszavonult a VLS gyúrója, Bakonyi Róbert
A labdarúgás szolgálatában töltött több mint húsz esztendő után Bakonyi Róbert, a Practical VLS gyúrója úgy döntött, immár az unokái mellett a helye. A lelkiismeretes szakember könnyek között búcsúzott egykori kollégáitól, barátaitól, mégis úgy gondolja, muszáj volt meghoznia ezt a döntést.
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi: a csapategység a magyar válogatott legnagyobb erőssége
Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyarok a 37. helyre léptek előre, Brazília maradt az élen
A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Újabb rekordot hozó sporttörténelmi mérkőzést közvetített az M4 Sport
Minden várakozást felülmúló eredményt hozott a kedd esti angol-magyar Nemzetek Ligája-mérkőzés: a magyar labdarúgó-válogatott sporttörténelmi négygólos győzelmét közel 850 ezren követték a közmédia sportcsatornáján - közölte szerdán az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Rossi: csapatként szenvedtünk és küzdöttünk
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tanítványai csapatként, közösen szenvedtek és küzdöttek az angolok otthonában kedd este 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzésen.