Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
14°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
14°C

Nem tört meg a jég, ismét kikapott az FCV

2012. október 29. 21:10 // Forrás: futsalveszprem.hu
A veszprémiek a Cső-Montage vendéglátójaként maradtak alul az első osztályú futsal bajnokság hétfői meccsén.

Érződött a tét a mérkőzés kezdetén, mindkét csapat stabil védekezésből igyekezett támadásokat vezetni. A körülbelül ötszáz kilátogató néző a 9. percben örülhetett, amikor is Tar egy szemfüles találattal megszerezte az áhított vezetést az FCV-nek. A gól lendületet adott a mieinknek, akik sorra vezették a támadásokat, ám a vendégcsapat remeklő kapusa miatt nem tudtűk növelni előnyünket. A félidőben így 1–0 állt az eredményjelző.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A rendezők a szünetben vehir.hu sport-kvíz sorsolásával kedveskedek szurkolóiknak és nem maradhatott el az „angyalok” fellépése sem.

A második játékrész elején kiegyenlített küzdelem folyt egészen a 7. percig, amikor a veszprémiek „szokásos” hibájából egyenlített az ellenfél, ami őket lendítette játékba és két perc múlva már a vezetés is náluk volt. Küzdött csapatunk az egyenlítésért, de a támadások végén hiányzott a koncentráció, és egy kontratámadás után már kettő gól volt a vendégek előnye. A 36. percben Bényi rég látott bombájával visszajöttek a mérkőzésbe a bakonyiak. Mindent egy lapra feltéve rohamoztak, de nem sikerült a kapuba találni, sőt, egy szép lövéssel Krizbai beállította a 2–4-es végeredményt.


Futsal NB I, 8. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Üllő FC Cső-Montage 2–4 (1–0)
Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok. Vezette: Ábrahám.
Veszprém: Sárdi – Bényi, Tar, Hazuga, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Finta, Farkas, Vas, Marosvölgyi, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
Cső-Montage: Wimmer – Simon, Krizbai, Klacsák, Lantos. Csere: Mezővalvi, Magyar, Takács, Erdős, Breuer, Szalay, Laucsek. Vezetőedző: Jávor István.
Gólszerzők: Tar (9.), Bényi (36.), ill. Krizbai (27., 39.), Simon (29.), Magyar (34.).  


– Továbbra se találja önmagát csapatunk, amely a bajnoki felkészülés alapján többre hivatott. Most van szükség a csapategységre, az összefogásra, és emelt fejjel tovább dolgozni és minél hamarabb elindulni felfelé – hangsúlyozta Rajki Tamás ügyvezető elnök a klub oldalán.


A mérkőzés előtt írtuk: Átszakítanák a gátakat a futsalosok

Galéria
1. Futsal Club Veszprém – Üllő FC Cső-Montage 2–4 (1–0)
vehir.hu
további cikkek
Tíz másodpercen múlt a bravúr 1. Futsal Club Veszprém Tíz másodpercen múlt a bravúr A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. 2024. május 6. 20:30 Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. 2024. április 26. 20:59 Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! 1. Futsal Club Veszprém Fehér Zsolt: Mindenkinek meg kell találnia a saját motivációját! Alázatot, szenvedélyt, győzni akarást, bizonyítási vágyat, szívvel-lélekkel való küzdelmet vár játékosaitól a veszprémi futsalcsapat vezetőedzője, Fehér Zsolt a címvédő, éllovas Haladás ellen pénteken (kezdés: 18.30) az NB I felsőházi rájátszásának utolsó hazai meccsén. 2024. április 25. 16:12 Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek 1. Futsal Club Veszprém Esélyt sem adott a Berettyóújfalu a Veszprémnek A veszprémi futsalcsapat súlyos, 6-0-s vereséget szenvedett a Berettyóújfalu otthonában hétfőn az első osztályú futsalbajnokság felsőházi rájátszásában. 2024. április 22. 20:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.