Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Előzésre készülnek focistáink

2012. november 7. 17:04
A labdarúgó NB II Nyugati csoport 13. fordulójában a tabella nyolcadik helyén álló Csákvárt fogadja a négy forduló óta veretlen Veszprém.

A mieink szombati ellenfele az elmúlt fordulóban hazai pályán a Zalaegerszeget fogadta és 2–0-s győzelmet aratott. Az eddig lejátszott tizenkét mérkőzésükből öt alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, egy döntetlen mellett hat vereséggel rendelkeznek. Gólkülönbségük negatív, tizennyolc szerzett találatukkal szemben húsz gólt kaptak.

A Veszprém FC legutóbb kiütéses, 9–1-es győzelmet aratott idegenben a sereghajtó Baja együttese ellen. Csapatunk így jelenleg kilencedik a tabellán, egy hellyel lemaradva a Fejér megyeiektől. A Veszprém FC és a Csákvári TK korábban még nem találkozott egymással.

A bajnoki játékvezetője Fenyvesi Szabolcs lesz, az asszisztensek Kepe Arnold és Péter Tamás, az ellenőri feladatokat pedig Vavika Ferenc látja el.


Vágó Attila (archív fotó)

– Négy forduló óta veretlenek vagyunk, de ez csak akkor ér valamit, ha nagy riválisunk, a tabellán előttünk álló Csákvárt hazai pályán le tudjuk győzni. Nehéz mérkőzés elé nézünk, nagyon jól ismerem az ellenfél edzőjét, játékosait, játékstílusát. Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat győzelemre fog törekedni, ezért jó mérkőzésre van kilátás. A tét nagy, hiszen egy esetleges győzelemmel meglépnénk a Csákvár előtt és közelebb kerülnénk céljaink eléréséhez. Többen kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, de egyedül Burcsik Martin nem lesz hadra fogható a hétvégi mérkőzésen – nyilatkozott Vágó Attila, a Veszprém vezetőedzője:

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 13. forduló:
November 10. (szombat) 13:30
Veszprém FC–Csákvári TK
Veszprém, Egyetemi Stadion  

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.