2021. január 27.
//
Angelika névnap

Mobil a csuklón / Michael Knight sírna a gyönyörtől az új fejlesztés láttán

2008. április 17. 17:17
A 21. század mobiltechnológiájával nap mint nap találkozunk, mégis sci-fi élményben lehet részünk, amikor kezeink közé kerül a Van Der Led WM2. A különleges nevű szerkezet impozáns külsőben egyesíti a mobiltelefont és a karórát, elérhető árával pedig a kevésbé módos vásárlók számára is megfizethető luxust nyújt.
A világ tudósai sok technikai újítással szolgáltak az utóbbi években, találkozhattunk már karórába épített televízióval vagy mobiltelefonnal ezelőtt is, ám ezek a termékek külső megjelenésük vagy horribilis áraik miatt sajnos nem arattak osztatlan sikert a fogyasztók körében. A látványtervezők azóta felnőttek a feladathoz és a legújabb óramobil dizájnját nagy odafigyeléssel és kellő kreativitással alkották meg.


A hamarosan az európai üzletek polcain is megjelenő szerkezet tudása imponáló, a négysávos, 240 órás készenléti idejű GSM készülék mellett többek között érintőképernyő, bluetooth, MP3 lejátszó, 1 gigás háttértár is helyet kapott. Az SMS írás és a telefonkönyv feltöltésének megkönnyítésére az alkotók az óraszíjba numerikus billentyűzetet integráltak.
Kocsis Sándor

További cikkek

Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
Átlátszó pormaszkunk és mindenhova követő teniszlabdánk is lehet a jövőben
A 2020-as CES-en bemutatták azt is, hogy a jövőben lehet egy házi BB-8-ünk, vagy akár szövetvárosba is költözhetünk. Aki akar, tiszta levegőt is szívhat.
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Rekord összeget költhetnek a vásárlók idén decemberben
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) várakozása szerint decemberben a teljes hazai kiskereskedelmi forgalom túllépheti az 1200 milliárd forintot, a szervezet 5 százalék körüli növekedésre számít az előző év azonos hónapjához képest.
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
KVÍZ: 20 éve várjuk a levelünket a Roxfortból
20 éve jelent meg Magyarországon a varázsos univerzumba bevezető első Harry Potter kötet. Ünnepi kvízünkben tíz kérdésre válaszolva tesztelhetjük, hogy mennyire mozgunk otthonosan a kvi(z)ddics pályán.
Proaktív megoldás a passzívlakás
Proaktív megoldás a passzívlakás
A XVII. századi Izlandon építettek először ilyen házakat, majd az 1800-as évek végén egy tengerjáró hajóban alkalmazták elsőként azokat a megoldásokat, amelyek egy évszázaddal később a ma ismert passzívházak technológiáját megalapozták. Környezettudatosság, energiahatékonyság és befektetés. Egy szakember vezetett körbe a passzívházak kérdéskörén.
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
Az esküvő, ami nem csak a résztvevőknek okozott örömöt
A hagyományos népi lakodalom mellett ma már legalább ennyire, ha nem jobban népszerűek a modern felfogású esküvők. Az újszerű megközelítések mellett pedig kezdenek megjelenni olyan szokások is, amelyek az ifjú páron és a násznépen kívül is felmelegítik a lelkeket. Ennek pedig csak örülni tudunk.