Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mobil a csuklón / Michael Knight sírna a gyönyörtől az új fejlesztés láttán

2008. április 17. 18:17
A 21. század mobiltechnológiájával nap mint nap találkozunk, mégis sci-fi élményben lehet részünk, amikor kezeink közé kerül a Van Der Led WM2. A különleges nevű szerkezet impozáns külsőben egyesíti a mobiltelefont és a karórát, elérhető árával pedig a kevésbé módos vásárlók számára is megfizethető luxust nyújt.
A világ tudósai sok technikai újítással szolgáltak az utóbbi években, találkozhattunk már karórába épített televízióval vagy mobiltelefonnal ezelőtt is, ám ezek a termékek külső megjelenésük vagy horribilis áraik miatt sajnos nem arattak osztatlan sikert a fogyasztók körében. A látványtervezők azóta felnőttek a feladathoz és a legújabb óramobil dizájnját nagy odafigyeléssel és kellő kreativitással alkották meg.


A hamarosan az európai üzletek polcain is megjelenő szerkezet tudása imponáló, a négysávos, 240 órás készenléti idejű GSM készülék mellett többek között érintőképernyő, bluetooth, MP3 lejátszó, 1 gigás háttértár is helyet kapott. Az SMS írás és a telefonkönyv feltöltésének megkönnyítésére az alkotók az óraszíjba numerikus billentyűzetet integráltak.
Kocsis Sándor

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.