Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
19°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
19°C

Egy pont maradt itthon

2012. december 3. 21:20
A veszprémiek kétgólos hátrányból felállva játszottak 2–2-es döntetlent a vendég MAFC gárdájával a futsal élvonal hétfői meccsén. Képgalériával.

A budapesti MAFC vendégeskedett Veszprémben, amely a tabella utolsó helyén várta az összecsapást. A bakonyi szimpatizánsok az elmúlt hetek játéka alapján joggal bíztak az első hazai győzelem megszületésében. Érdekesen kezdődött a mérkőzés, mivel mindkét csapat a biztos védekezésre építve igyekezett felépíteni játékát, ezért a nézők tapogatózó első perceket láthattak. A 3. percben egy váratlan lövéssel megszerezte a vezetést az ellenfél, amely innentől kezdve kontrára építette játékát.

Csapatunk kissé megzavarodva igyekezett egyenlíteni és a nagy akarásba több egyéni hiba is becsúszott, melynek eredményeként a 12. percben kettőre növelte előnyét a MAFC. Az újabb „pofon” felébresztette az FCV-t, amely a kapuja elé szögezte a vendégeket, sőt, a 16. percben Finta találatával visszajöttek a meccsbe. Az első félidő végéig több ziccert is kidolgoztak a vendéglátók, de azokat nem tudták gólra váltani.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A második játékrész hasonló képet mutatott. A mieink dolgoztak az egyenlítésért, a MAFC pedig labdaszerzésekből igyekezett gyors kontrákat vezetni. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de gól a 35. percben Pálfi átlövéséből született. A vendégek ekkor elkészültek erejükkel, így az FCV gyors cserékkel próbálta felőrölni a „betonvédelmet”.

Ez nem sikerült, így továbbra is várat magára első hazai győzelem. A csapat kissé enerváltan, sok technikai hibával győzelmet szalasztott el ezen a mérkőzésen. Nincs idő a búslakodásra, hiszen december 8-án (szombaton) Szegeden kell megmutatni, hogy ez a mérkőzés csak egy kisiklás volt javuló tendenciát mutató játékunkban.

Utolsó hazai mérkőzését december 14-én (pénteken) 18.30-kor játssza Veszprém a Március 15. utcai sportcsarnokban, a szombathelyi Haladás ellen.

Futsal NB I, 13. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–MAFC BME Docler Akadémia 2–2 (1–2)
Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Csirke (Czinder, Horvát).
Veszprém: Kasza – Bényi, Tar, Hazuga, Szabadfi. Csere: Sárdi (kapus), Pálfi, Finta, Bakay, Vas, Marosvölgyi, Weisz. Vezetőedző: Németh Gábor.
MAFC: Dr. Varró – Csernai, Öreglaki, Sivár, Szabó Z. Csere: Papp (kapus), Andorka, Rajnay, Kertész, Munkácsi, Fritz. Vezetőedző: Kőrösi Zoltán.
Gólszerzők: Finta (16.), Pálfi (35.), ill. Öreglaki (3., 12.).

Galéria
1. Futsal Club Veszprém – MAFC BME Docler Akadémia 2–2 (1–2)
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.