Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C

Pálffy István a KDNP megyei elnöke

2012. december 7. 17:48
Tisztújítást tartott novemberben a Keresztény Demokrata Néppárt Veszprém megyei szervezete – jelentette be a megválasztott elnök pénteki sajtótájékoztatóján a megyeszékhelyen.

A megyei választmány 13:1 arányban választotta meg új vezetőjének Pálffy Istvánt. A szervezet ügyvezető titkára Könnyid István, az elnökség tagjai pedig Vörös Attila Várpalotáról, Hartinger Ott Ajkáról, Halmay György és Latorczai János pedig Veszprémből.

Az új elnökség már az új év legelején szeretné megerősíteni a párt Veszprém megyei jelenlétét. Határozottabban kívánnak fellépni az olyan megyei közéleti ügyekben, amilyen az inkriminált ajkai helyzet is, ahol iskolaátadási problémák voltak. Pálffy az Országgyűlés kulturális bizottságának alelnökeként a kultúrának és a sportnak is kiemelt szerepet szán a KDNP megyei programjában.

Az elmúlt egy évben az előző elnök dr. Hardi Mózes leterheltsége miatt lényegében nem működött a megyei szervezet, így a hatékony munka érdekében szükséges lesz megújítani, újraszervezni, frissíteni azt. Az elnök célként fogalmazta meg, hogy a következő két évben létrejöjjenek tagszervezetek az apátsági város Zircen és a hagyományosan református kultúrközpont Pápán.

A KDNP most megválasztott elnökségének mandátuma a következő választási év végéig, vagyis 2014 decemberéig tart. 

Schöngrundtner Tamás
Cseh Zoltán
további cikkek
Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Balaton vs. Adria – Ki nyeri az árversenyt? Örök kérdés, amely újra és újra előkerül a nyaralószezon közeledtével. De tényleg van rá egyértelmű válasz? ma 14:47 Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse 80 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztálya (Ezrede), melynek apropóján városunkban is megemlékezést tartottak a Magyar Tartalékosok Szövetségének Veszprém Megyei Egyesülete szervezésében. tegnap 12:50 Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? közélet Navracsics Tibor: Nyaraló vagy otthon? Csütörtökön rendezték meg az egykori gyermekkórház helyszínén, a most új funkciókat ellátó ActiCity rendezvényközpontban a Balaton Konferenciát a Pannon Egyetem és a Portfólió online gazdasági lap közös szervezésében. Az előadók gazdasági szempontból közelítették meg a Balaton szerepét, az esemény nyitóelőadását Dr. Navracsics Tibor, közigazgatási és területfejlesztési miniszter tartotta.   tegnap 11:59 Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók tűzoltóság Szent Flórián örökségét képviselik ma is a tűzoltók Szent Flórián-nap alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, amelyen több elismerést is átadtak a megye tűzoltóinak, hivatásosoknak és civileknek is. tegnap 15:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.