Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C

Tatai mesterhármassal debütált, nyert az FCV!

2012. december 14. 20:27
Új szerzeményei – Tatai és Leitold – vezetésével 4–1-re nyert az 1. Futsal Club Veszprém a Haladás ellen az év utolsó hazai NB I-es meccsén. Képgalériával!

Nagy várakozással tekintettek a Haladás VSE elleni összecsapás elé a szimpatizánsok, hazai környezetben ugyanis most mutatkozott be a két új játékos, Leitold Tamás és Tatai József. A veszprémiek megújult szerkezetben, fegyelmezetten kezdték a mérkőzést. A vendégek is kontrajátékra rendeződtek be, így mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A mieink több veszélyes támadással jelezték, hogy otthon akarják tartani a három pontot.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Az első találatra a 12. percig kellett várniuk a nézőknek, amikor egy visszagurított labdát Tatai vágott nagy erővel a rövid felsőbe. A 14. percben egy labdavesztés után Finta mentett becsúszva, amit a játékvezető szabálytalannak ítélt és piros lapot mutatott fel mindenki megrökönyödésére. Az emberelőnyös helyzetet rutinosan egy perc alatt kihasználta a HVSE, s a félidő végéig már nem is változott a helyzet.

A második játékrészben nagy erőket vetett be csapatunk a vezető találat megszerzéséért, de vigyázni kellett, mert a Haladás támadásaiban is benn volt a veszély. Sárdi azonban remek védéseket mutatott be. A 23. percben született meg a várt találat, amikor Tar harcos labdaszerzéséből indulva szép passzjátékkal Leitold továbbította a labdát a hálóba.

Németh Gábor tanítványai ezután sem álltak vissza és továbbra is nyílt küzdelem folyt a pályán. A 26. percben szép passz után Vast buktatták a hatoson belül, melyért jogosan járt a bűntető. A hatmétereset Tatai értékesítette elemi erővel. A vendégek a kapus lehozatalával próbálkoztak, de komoly helyzetig nem jutottak. A 35. percben egy labdaszerzés után Vas tálalt tökéletesen Tatai elé, aki megszerezte harmadik találatát és bebiztosította a győzelmet. A hátralévő játékrészben próbálkozott a vendégcsapat, de remekül zárt a bakonyi védelem, így a végső dudaszó után állva tapsolt az első hazai győzelemnek a veszprémi publikum.

Futsal NB I, 15. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Haladás VSE 4–1 (1–1)
Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Antal (Rózsa, Zimonyi).
Veszprém: Sárdi – Bényi, Tar, Leitold, Szabadfi. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Finta, Tatai, Marosvölgyi, Vas, Gulyás. Vezetőedző: Németh Gábor.
Haladás: Németh K. – Bagó, Koronczai, Kottán, Németh P. Csere: Jurak (kapus), Halmos, Horváth P., Schimmer, Joó, Czeglédi, Bánfalvi. Vezetőedző: Pálmai Tamás.
Gólszerzők: Tatai (13, 27., 36.), Leitold (24.), ill. Halmos (16.).
Piros lap: Finta (15.)

– A mérkőzés képe alapján megérdemeltük a győzelmet a jó erőkből álló Haladás ellen. Az új játékosok frissességet és lendületet hoztak a csapatba, de természetesen az egész társaság maximális hozzáállása hozta meg a sikert. Bízunk benne, hogy a lendületünk kitart szerdáig, amikor az Aramis otthonába látogatunk idei utolsó bajnoki mérkőzésünkre – összegzett Rajki Tamás ügyvezető elnök a futsalveszprem.hu oldalon.


A mérkőzés előtt írtuk: Nyugtató sikerre vágynak

Galéria
1. Futsal Club Veszprém – Haladás VSE 4–1 (1–1)
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.