Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
16°C

Felállt, de kikapott az FCV

2013. január 21. 20:28
Hat perc után már kétgólos hátrányban volt a Veszprém a Gödöllő vendéglátójaként, Tar 3–3-nál egyenlített, végül azonban az ellenfél örülhetett a futsal élvonal hétfői meccsén.

Óvatos tapogatózással kezdődött az 1. Futsal Club Veszprém idei első hazai meccse, melyre ismét szép számú közönség látogatott ki. A két csapat az elején ismerkedett egymással. A 4. percben a vendégek megszerezték a vezetést, majd előnyüket két minutummal később szabadrúgásból növelni tudták.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Szerencsére nem törtek össze a bakonyiak és a kapujuk elé szorították a Gödöllőt. A játékrész derekánál Bakay révén ismét nyílttá vált a derbi, sajnos azonban a következő percben egy szabálytalanságot nem ítéltek meg a játékvezetők, amelyből gólt szerzetek a Bikák. A félidő hátralévő részében nem született több találat.

A második játékrészben az FCV becsülettel küzdött, a vendégek kontra játékra rendeződtek be. A 24. percben egy labdaszerzés után Tatai hozta vissza a reményeket. A találat feldobta a vendéglátókat, akik még nagyobb elszántsággal igyekezett egyenlíteni. Tar találatával a közel hatszáz néző örömére ez sikerült is, akik bizakodtak, hogy akár a győzelem is összejöhet.

Ezzel ellentétben Szimcsák Tamás két távoli bombájával ismét a vendégeknél volt az előny és még a pontszerzési remények is elúszni látszottak. A csapat minden erejét összeszedve rohamozta a betonvédelembe visszavonuló vendégek kapuját. A nagy akarás a 40. percben érett góllá, de ez már kevés volt, így 4–5 arányban a Gödöllő nyert.

Futsal NB I, 17. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Gödöllői Bikák 4–5 (1–3)
Március 15. utcai sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Tóth (Vass, Borbás).
Veszprém: Kasza – Bényi, Leitold, Tar, Szabadfi. Csere: Varga T. (kapus), Pálfi, Tatai, Bakay, Marosvölgyi, Farkas, Gulyás. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gödöllő: Hegedűs – Ughy, Jenei, Veres, Szimcsák. Csere: Biczi, Pinter A., Lovrencsics, Vidák, Nagy R. Vezetőedző: Baranyai Pál.
Gólszerzők: Bakay (10.), Tatai (24., 40.), Tar (28.), ill. Vidák (4.), Szimcsák (6.), Ughy (11.), Szimcsák (31., 36.).

– Az eredmény utáni rohanás sok energiát vett ki a csapatból és a rutinos vendégek kihasználták a hibáinkat. A hozzáállás és az akarat bizakodásra adhat okot a következő mérkőzésekre, ahol a tabella alsó harmadában lévő csapatokkal fogunk mérkőzni – összegzett Rajki Tamás ügyvezető elnök a klub hivatalos oldalán.

A mérkőzés előtt írtuk: Élcsapat érkezik a futsalosokhoz

Galéria
1. Futsal Club Veszprém – Gödöllői Bikák 4–5 (1–3)
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.