Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
23°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
23°C

Fontos győzelem kiütéssel

2013. február 4. 20:31
Az 1. Futsal Club Veszprém 9–4-es győzelmet aratott a vendég debreceniek ellen az élvonal hétfői találkozóján. Válogatott meccs Veszprémben!

Rendkívül fontos mérkőzés várt a veszprémi fiúkra, akik ennek megfelelően készültek a kezdésre. Az ismét szép számú (hatszáz fős) közönség ennek köszönhetően az 5. és a 6. percben – Leitold révén – két gyors támadásból szerzett találatnak örülhetett. A DEAC-nak sikerült ugyan szépíteni, de az 1. félidőben az FCV akarata érvényesült és előbb Vas piszkált be egy lecsorgó labdát, majd a szünet előtt ismét Leitold növelte a hazai előnyt.


Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A második játékrész kezdetén stabilan védekeztünk és a vendégek próbálkoztak szépíteni az eredményen. Egy kicsit rá is ijesztettek a szurkolókra, hiszen egy perc alatt két találattal szorossá tették a mérkőzést. Szerencsére csapatunk jól jött ki a „hullámvölgyből” és a most bemutatkozó Molnár találataival ismét kettő volt a különbség. Itt nem állt meg az FCV, előbb Finta használt ki egy emberelőnyös szituációt, majd Vas csapott le egy elhibázott hazaadásra. Ekkor a megnyugtató előny birtokában egyre szebb megoldásokat mutatott be a hazai csapat, amit a közönség tapssal jutalmazott. Egy ilyen támadás végén Molnár helyezte a kapuba a 8. találatot Leitold hibátlan átadásából. A nagy küzdelemben mindkét csapatnak összegyűlt az öt szabálytalansága így büntetőből (tízméteres) lehetett próbálkozni. A mi oldalunkról Finta higgadtan lőtte ki a jobb alsó sarkot, míg a másik oldalon a kapus, Belinszky vágta be a labdát.

A mérkőzés végén a szurkolók vastapssal jutalmazták fiainkat a lélektanilag is fontos győzelem után. A tabella kilencedik helyén álló FCV győzelmével négy pontra leszakította a csapatot közvetlenül követő hajdúsági riválist.

Futsal NB I, 20. forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Debreceni EAC 9–4 (4–1)
Március 15. utcai sportcsarnok, vezette: Ábrahám (Czinder, Csirke).
Veszprém: Varga T. – Bényi, Tatai, Bakay, Molnár. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Finta, Szabadfi, Leitold, Vas, Udvardi. Vezetőedző: Németh Gábor.
Debrecen: Szalánczi – Polyák, Ponczok, Nagy I., Berecz. Csere: Elek, Juhász, Kövér, Szabó Cs., Fülep, Belinszky, Harmati. Vezetőedző: Milbik Kálmán.
Gólszerzők: Leitold (5., 6., 20.), Vas (18., 35.), Molnár I. (32., 38.), Finta (35., 38.), ill. Kövér (8.), Szalánczi (29., 39.), Bercz (29.).

– Jó ütemben szereztük találatainkat és erővel jobban bírtuk a nagy iramú mérkőzést, így sikerült teljesíteni az első célunkat az alapszakasz végén – értékelt Rajki Tamás ügyvezető elnök a futsalveszprem.hu oldalon.


Veszprémben a válogatott

Az Eb-selejtezőre készülő magyar férfi futsal-válogatott február 12-én (kedden) 18 órától Szlovénia legjobbjait fogadja a Március 15. utcai sportcsarnokban. A belépés ingyenes lesz a találkozóra.


A mérkőzés előtt írtuk: Menekülés a győzelembe

Galéria
1. Futsal Club Veszprém – Debreceni EAC 9–4 (4–1)
vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.