Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
22°C

Egy félidőn át partiban volt a bajnokkal az FCV

2013. február 18. 20:39
A veszprémi futsal alakulat 3–2-es félidőt követően 10–3-ra kikapott a hazai és nemzetközi klasszisokkal teletűzdelt Rába ETO együttesétől az NB I hétfői meccsén.

A kilátogató nézőket az fogadta a mérkőzés elején, amire számítani lehetett: az FCV stabilan védekezett, míg a Győr igyekezett feltörni a védőfalat. Varga remek védéseinek köszönhetően a 9. percig tartották magukat a mienk, de ekkor két találattal meglépett a hazai csapat. Ez mindkét csapatot megnyugtatta, a vendégek is bátrabban támadtak. Ennek eredményeképpen előbb Finta használta ki az emberelőnyös helyzetet, majd Vas remek megelőző mozdulattal egalizálta az eredményt. Az ETO-t meglepte a mérkőzés alakulása, amely ismét felpörgette a játékát és húsz másodperccel a szünet előtt 3–2-re alakította a félidei állást.


archív fotó

A második játékrész elején látszott, hogy a hazaiak el akarják dönteni a találkozót és intenzív játékkal – három perc alatt szerzett három találattal – megnyugtató előnyre tettek. Itt eldőlni látszott a mérkőzés, amelyet a továbbiakban a Győr irányította, de a veszprémieknek is akadtak biztató próbálkozásaik. Bakay találatával sikerült szépíteni, a végén kétszer megrázta magát a bajnoki címvédő, így alakult ki a 10–3-as végeredmény.

Futsal NB I, 21. forduló:
Rába ETO–1. Futsal Club Veszprém 10–3 (3–2)
Győr, Magvassy Sportcsarnok. Vezette: Kovács G. (Rózsa, Makk).
ETO: Balázs – Szeghy, Dróth, Dos Santos, Da Rocha. Csere: Matkovics (kapus), Bárdosi, Harnisch, Lódi, Al-Ioani, Calvo Rodrigues, Bognár. Vezetőedző: Marco Angulo.
Veszprém: Varga T. – Finta, Leitold, Bakay, Molnár I. Csere: Kasza (kapus), Pálfi, Tar, Szabadfi, Marosvölgyi, Vas, Farkas. Vezetőedző: Németh Gábor.
Gólszerzők: Harnisch (9.), Dos Santos (9., 23., 30., 31.), Da Rocha (20., 30.), Al-Ioani (22.), Dróth (40.), Bárdosi (40.), ill. Finta (13.), Vas (16.), Bakay (34.).
Piros lap: Balázs (12.).

– Összességében tisztesen helytálltunk a más lehetőségekkel dolgozó magyar elitcsapat ellen. A mérkőzésnek voltak pozitív szakaszai, melyet át kell menteni a soron következő fontos, Csömör elleni derbire – értékelt Rajki Tamás ügyvezető elnök.

A bakonyiak az alapszakasz utolsó fordulójában február 25-én (hétfőn) 18:30-tól a Csömört látják vendégül a Március 15. utcai sportcsarnokban.

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.