Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
16°C
2024. május 19. Ivó, Milán
Veszprém
16°C

Kiemelten fontos meccsel zárul az alapszakasz

2013. február 24. 15:21
Az élvonalbeli futsal-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában (hétfőn) az idegenben már legyőzött Csömör látogat az újonc veszprémiekhez.

A Pest megyeiek elleni találkozó kellemes emlékeket ébreszthet az 1. Futsal Club Veszprém játékosaiban, hiszen a mienket jelenleg négy ponttal megelőző riválist idegenben már sikerült két vállra fektetni (2–5).


A cél ezúttal is a győzelem

– Mint a tabella is mutatja, hasonló erejű csapattal találkozunk hétfőn (a kilenedik helyezett fogadja a hetediket - a szerk.). A csömöriek nem nézik, hogy ki az ellenfél, bárki ellen lépnek pályára, mindenkit letámadnák. Ezzel szembesültünk az odavágón is, amelyen nagyon jól védekezetünk, a kritikus pillanatokat túléltük, végül pedig a magunk javára tudtuk fordítani a meccset – tekintett vissza a novemberi összecsapásra Németh Gábor, aki szerint ezúttal is a taktikus, fegyelmezett játék lehet a siker kulcsa.

A hétfői ütközettel zárul az alapszakasz. A továbbiakban a hatcsapatos felső-, s az ötcsapatos alsóházban folytatódnak a küzdelmek, ahova minden együttes viszi magával az eddig megszerzett pontjait és gólkülönbségét. Az már korábban eldőlt, hogy a bakonyiak utóbbi csoportban folytatják szereplésüket, ahol a biztos bennmaradást jelentő 7-8. helyet célozzák meg (a 11. helyezett kiesik, a 9-10. pedig osztályozót játszik).

– Minden erőnkkel azon leszünk, hogy itthon tartsuk a pontokat a közvetlen riválissal szemben, akik velünk együtt küzdenek majd a kiesés ellen. Úgy is fogalmazhatok tehát, hogy nekünk már az alapszakasz utolsó meccsén megkezdődik a rájátszás. Ami pedig a folytatást illeti, a biztos bennmaradást jelentő 7-8. helyet célozzuk meg. A hétfőin kívül négy hazai és négy idegenbeli találkozó vár még ránk az idényben, amelyeken a lehető legtöbb pontot szeretnénk megszerezni a célok eléréséhez – húzta alá az FCV vezetőedzője.

Jó hír, hogy a csapatkapitány Bényi Kálmán teljesen felépült sérüléséből, Tatai József ugyanakkor egész héten betegeskedett, de az ő játékára is számít a szakvezetés.

Február 25. (hétfő) 18:30
Futsal NB I alapszakasz, 22. (utolsó) forduló:
1. Futsal Club Veszprém–Rubeola FC Csömör
Március 15. utcai sportcsarnok

Zatkalik Dávid
Melczer Zsolt
további cikkek
Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Ezüstérmes a Magyar Kupában az 1. FC Veszprém A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. 2024. május 12. 18:05 Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Döntős a futsal Magyar Kupában a Veszprém Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni (kezdés: 16.30) fináléban. 2024. május 11. 19:42 Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV 1. Futsal Club Veszprém Sokat javíthat az idénye megítélésén a hétvégén az 1. FCV A hétvégén immáron nyolcadik alkalommal szerepelhet a futsal Magyar Kupa négyes döntőjében a 2021-es győztes Veszprém, amely a szombati (kezdés: 18.00) második elődöntőben a Maglóddal találkozik fővárosi Koltay Jenő Sportközpontban. 2024. május 10. 12:36 Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém 1. Futsal Club Veszprém Két új játékos érkezését jelentette be az 1. FC Veszprém Hivatalossá vált, hogy Horváth Benedek és Lipl Noel nyártól Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be az 1. FCV pénteken délelőtt közösségi oldalán. 2024. május 10. 8:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.