Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Győztes idénynyitó

2013. március 3. 16:49
A Veszprém FC Hevesi-Tóth góljával 1–0-ra legyőzte a vendég Paks II gárdáját a másodosztályú labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában.

A téli szünetben kinevezett vezetőedző, Nagy Tamás győzelemmel mutatkozott be a bakonyi kispadon. Együttese a tabella – osztályozót érő – kilencedik helyére lépett fel.

Labdarúgó NB II Nyugati csoport, 16. forduló:
Veszprém FC–MVM Paksi FC II 1–0 (0–0)
Veszprém: Kovács A. – Nagy Á., Molnár Z., Tóth F., Bosnjak – Thiago, Hevesi-Tóth, Berde, Nyitrai (Osváth, 46.) – Szabó Zs., Homma (Nikolin, 81.). Vezetőedző: Nagy Tamás.
Paks: Kiss M. – Szalontai, Lakatos (Kesztyűs, 46.), Bekó, Szekszárdi, Féhr (Kvanduk, 84.), Mészáros I., Pintér N., Blatt, Pap, Hahn (Feil, 58.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc.
Gólszerző: Hevesi-Tóth (54.)


Hevesi-Tóth (a kép bal oldalán) gólja három pontot ért
archív fotó - rangado.hu

Edzői értékelés

– Gratulálok csapatomnak a győzelmet, számunkra ez volt most a legfontosabb. A felkészülés nem teljesen úgy sikerült, ahogyan azt elterveztem, hiszen műfüvön edzettünk végig, s csak szombaton léphettünk rá egy kicsit a füves pályára. A teljesítményünk folyamatosan javulni fog, hiszen a körülmények most már adottak lesznek ehhez. A következő mérkőzésre nehéz felkészülni, hiszen ismételten egy ligacsapattal játszunk, és nem lehet előre tudni, hogy hány játékos játszik vissza az első keretből. A célunk mindenestre nem lehet más a hétvégén, minthogy mindhárom pontot megszerezzük Győrben – fogalmazott Nagy Tamás,a Veszprém FC vezetőedzője a klub hivatalos oldalán.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.